Am câștigat un Vitacook!

Fără să o lungim foarte mult, sunt fericitul câștigător al unui cuptor cu halogen vitacook, după ce fericitul câștigător al unui cuptor cu halogen Vitacook nu a răspuns pe mailul trimis de ebucataria/singer.

Aveam niște aripioare și niște pulpe puse la marinat de vreo două zile. Inițial voiam să le las la „înmuiat” vreme de vreo patru ceasuri. Dar n-am mai avut chef să le fac miercuri seara și le-am lăsat pe „mâine” (joi) seară. Joi dimineața primesc mail cum că am câștigat. YAY! Am amestecat aripioarele în marinadă și am așteptat cu nerăbdare ziua de azi.

Cuptorul a venit, am stat puțin să-și revină de la cele ~5°C de afară și l-am pus la treabă. Aripioarele s-au făcut în aproximativ 20-25 minute și au ieșit delicioase. Cică se pot face tot felul de treburi la el, care mai de care mai delicioase.

Vom vedea de-a lungul timpului cum se comportă toată treaba.

Să avem poftă! :D

8 Comentarii

Alexandru Stefan a scris

E simplu de utilizat! Trantesti un pui intreg, ardei gras si ceapa lasi la „bronzat” si e gata. Si mai fain ca-i sanatos si nu este nevoie de ulei.

Btw, ai idee cum sa NU usuci morcovii, ii vreau copti nu uscati (regim related / nu am gasit in mini handbook-ul de preparate)? :|

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter