Fuse și se duse

Constanța BlogMeet.

A fost ok. Organizarea a fost… De fapt nu prea a fost :D Și asta din cauza celor din Phoenix ce nu au binevoit să ne lase să aranjăm mesele în alt fel decât în linie. Așadar discuțiile se purtau în grupuri de 5-6 oameni.

Unii se pare că au lăsat acasă cei șapte ani de acasă, deoarece au omis un mic amănunt: să salute! Au fost câțiva ce NU au salutat nici când au venit, nici când au plecat, simțindu-se, se pare, la o ieșire amicală cu prietenii. O fi timiditate? O fi altceva?

Am avut plăcerea să-i cunosc, pe Arhi, Bobby Voicu, Quinzelle (între noi fie vorba, seamană FOARTE mult cu Carrie din Sex and the city) Tiberiu, Skreach (pe care l-am pus să facă ceva mișcare), Miruna (care peste două luni ne părăsește; pleacă în Canada), Roxana, Alex (tipu’ pare fioros. Nu e), Marius și alții ce se pare că i-am uitat. Asta e, data viitoare ar fi bine să ne și prezentăm unii altora ;)

M-a îngrijorat o chestie foarte ciudată: deși media de vârstă era destul de scăzută, toți puștii fumau ÎN DRACI, iar hainele mele, și mai nou camera mea, miros a fum de țigară. Bleah…

A fost, așa cum am mai zis, ok. Se putea și mai bine, dar se putea și mai rău. La următoarea întâlnire sper să vină măcar 30 (câți au fost azi) dar să fim într-un local ceva mai liniștit și aranjați astfel încât să se poată discuta într-un grup ceva mai mare de 5-6 :).

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter