Idee pentru mall-uri

Nu știu cum e în alte sate, dar la noi în sat (Constanța, nu știu dacă ai auzit de el), mall-urile sunt destinate eschimoșilor. Să-ți explic de ce.

Afară sunt 5-10 grade. Lipsă. Sau cu minus. În mall sunt cu cel puțin 30 grade mai mult decât afară. Cum se îmbracă un om normal la o temperatură ce dă cu minus? Cu o haină groasă, desigur!

Prin urmare, primul lucru făcut când intru într-un magazin mai mare este să-mi dau jos hăinoaia. Care nu e tocmai mică, pentru că nici eu nu sunt tocmai mic. Am 2m…

Cu o hăinoaie enormă în brațe (că doar țin la sănătatea-mi șubredă) mă plimb prin mall. Evident că fac tot posibilul să dispar de acolo cât mai repede.

Ideea!§

Dragi comercianți. Puneți mână de la mână și faceți o nenorocită de garderobă sau cum naiba se numește! Dacă mă pot plimba lejer prin magazinele voastre o voi face! Ba chiar voi cumpăra mai multe chestii, că doar am mâinile libere! Îmi las haina la intrare, o iau când plec. Prefer să dau 5-10 lei să nu stau cu haina în brațe!

7 Comentarii

Arise a scris

Eu de regulă o las în portbagaj. Mai ales dacă intenționez să merg la un film sau știu sigur că pierd măcar 15 minute înauntru. :D

Aceeași tactică o aplic și când intru la Real sau Carefour. Dar pe vremuri când nu mă gândeam la faza cu lăsatul în mașină, o lăsam la ei la curățătorie. O dată am luat țeapă… am predat-o și a mai fost gata peste 2 ore iar eu într-o oră cumpărasem tot ce puteam cumpăra. :D

Marius a scris

Si eu am obiceiul de a lasa haina in masina, insa pe frigul acesta risti sa o gasesti inghetata sau sa te lipesti de o pneumonie mica atunci cand o vei pune din nou pe tine. Din acest motiv, cand plec de acasa, imi iau o haina mai lejera si astfel impac si capra si varza.
Dar ce te faci atunci cand folosesti un mijloc de transport in comun si esti nevoit sa te imbraci gros?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter