Hater post

Așa cum probabil ai auzit, OSX Lion va ieși pe piață în vară. Pentru curioșii mai norocoși a apărut o versiune preview, care arată cam ce aduce nou leul. Încă nu am apucat să-l testez live, dar am văzut diverse articole cu treburile introduse.

http://www.youtube.com/watch?v=BRoMIuzAfbc

Chestii citite pe net:§

  1. Poți face resize la o fereastră din orice colț! Incredibil! (pentru cine nu știe, în OSX nu poți redimensiona o fereastră decât din colțul dreapta-jos)
  2. Bonus, a apărut „full screen”. Asta pentru că butonul de maximize din OSX este atât de bun încât este întotdeauna imprevizibil!
  3. În sfârșit știe de TRIM pentru SSD-uri. Ce dacă Windows Vista știa de asta acum trei ani…
  4. Recovery partition. Cine folosește așa ceva de la Windows XP?
  5. Aplicația super-inovatoare (se știe că Apple nu fură niciodată nimic, nu? Vezi mai sus!) Facetime (da, aia care este fix ca skype, doar că merge doar pe sistemele Apple) va costa 0.99$.
  6. Thunderbolt. Un nou port de interconectare pentru care Apple are exclusivitate până în 2012. De asta nu sunt sigur, pentru că am citit ieri în fugă pe undeva, dar nu mai știu pe unde. Dacă ar fi așa, cine ar vrea un device dependent de o anumită platformă?
  7. Noile Mac Book Pro sunt de două ori mai rapide decât generația anterioară. Ceea ce înseamnă că sunt de patru ori mai rapide decât precendentele și de zece ori mai rapide decât MBP de acum cinci ani. Oricine își aduce aminte cu plăcere de Mac Book Pro-urile de acum cinci ani dotate cu CPU Intel [email protected], cu 256Mb RAM și HDD de 20Gb, nu?

22 de Comentarii

mifty a scris

ubuntu e o copie proastă de debilian, care la rândul lui e o copie proastă de red hat, și care e la rândul lui o copie proastă de slackware.
să lauzi ubuntu e ca și cum ai asculta coveruri queen cântate de vre-o trupă de care n-au auzit nici șobolanii cu care împart garajul, și ai zice că freddie mercury nu are voce.

mifty a scris

@marian bucur: pe mine nu m-a ”luminat„ nimeni, m-am ”luminat„ singur.
fă un efort și descurcă-te.

după aia, poți să ”faci pe deșteptul„ pentru că o să știi, nu ca alții.

sau hai să fiu mai pe înțelesul tău: n-ai habar de distroaiele pomenite de mine, deci habar n-ai cum sunt, deci n-ai termen de comparație, așa că e normal să ți se pară ubuntu superpupu.

dar dacă o să folosești unul din ele, la alegere, o să pricepi (sper!) de ce linuxarii veritabili au botezat ubuntu ”manea„.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter