Next Top Model by Cătălin Botezatu

Răcit fiind și fără prea multe opțiuni, aseară m-a obligat Despina am vrut să mă uit la Next Top Model by Cătălin Botezatu. Nelămuriri sunt:

– fotograful curului se plânge că nu scoate poze bune. Din câte știam eu, diferența dintre o poză bună și o poză rea este făcută FIX de fotograf!

– cum căcat poți să scoți un om în chiloți la -20° și să țipi la el să se miște mai… cu talent? Asta in condițiile în care tu ai hâinoaia de blană pe tine.

– unele femei sunt atât de inconștiente încât, atunci când le vezi, devii instant misogin. Dacă ăla-i bou să le scoată în zăpadă, tu de ce ești vacă să accepți?

– unde e protecția copilului? Cel puțin una din concurente este minoră. Cum poți tu, ca părinte, să accepți chestii d’astea? :death:

Ca rezultat, după ce a țipat la ele și le-a făcut în toate felurile, una a leșinat (cu nasolii gen delir, nu putea să țină capul drept după ce și-a revenit etc). Și ca să vezi cât de proastă era, nu voia să o ducă la doctor deoarece… o elimina căcălin. Fă, ești proastă, mori!

Dacă vrei să și vezi, acțiunea se desfășoară pe la minutul 30:

9 Comentarii

Laur a scris

Nu sunt in tema cu emisiunea dar avand in vedere ca e un reality show, nu m-as mira ca totul sa fie planuit . E posibil ca Botezatu sa fi fost marcat de ultimul film premiat cu Oscar, Black Swan unde patima si tragicul au marcat publicul… mai, draga … :)

Daca totul e real, inseamna ca realizatorii sunt niste dobitoci. Cat despre ele, ce plm, o viata au si-odata vad Polul Nord. :)) Oricum mie-mi par toate cam ciumpalace … dar cum penibilul se vinde cel mai bine in Romania, acum e momentul de afirmare.

Concluzie: bleaahhhhh …..

Mihaela a scris

Destine mici, astea sunt fetele astea. Si parintii au senzatia ca il prind pe Dumnezeu de picior daca fata lor umbla cu o haine scumpa pe ea-chiar daca nu e si nu o sa fie niciodata a ei-si daca vine acasa cu 100 de euro dupa o defilare….Si daca facea una pneumonie cine era responsabil? Si cat de profi sa fii sa umbli in fundul gol pe frigul ala?? Erau femei bionice?? Pai sa le puna sa prezinte moda cu o rochie de halci de carne intr-un tarc plin cu tigri siberieni. Aia profi!! …In alta ordine de idei, oare Bote in ce echipa joaca? Am si eu o curiozitate…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter