De ce au succes astfel de emisiuni?

Dacă ești suficient de neinspirat și ghinionist, ajungi ca mine, să te uiți la tv. Și vezi emisiuni de genul reality: Noră pentru mamă, Next Top Model, Soacra la putere (este și așa ceva!), Comanda la mine (cu copii rebeli), Test de fidelitate etc. Una peste alta, majoritatea sunt regizate mai prost decât filmele cu Nicholas Cage și sunt cu/despre familii fucked up.

De ce au succes?§

Dacă sunt atâtea emisiuni e clar că au audiență. De ce?

Nu vin dintr-o familie perfectă (habar n-am cu cine semăn), iar de fiecare dată când aveam probleme în casă, maică-mea avea grijă să ne aducă aminte: „dacă taică-tu era ca Gigi de la 3 și ne bătea?”, „dacă luam salariu și mergeam în cârciumă ca Vasilica de la 7?”.

Bănuiesc că oricine se compară cu ce vede în jur, iar emisiunile cu familii atât de fucked up încât orice probleme ai avea în casă, te fac să te simți mai bine. Să-ți crească moralul. Și funcționează fix pe principiul „bine că moare capra vecinului”.

4 Comentarii

iulian calin a scris

si eu ma uit la Germany’s next top model (stau in Germania) asa din cand in cand si am vazut un episod cu fetele in biserica, catolica…ce sa-ti povestesc asa pe scurt ca una nu vroia sa ia fusta pe ia ca cica ca (stiu cacofonie dar suna fain) e prea scurta desi aproape trecea de genunchi, sau na era cam pana la genunchi.
Fa ma lesi …jos chilotii ca devii vedeta …..

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter