Emo-strutz

O nouă specie se face vizibilă între tinerii de azi. Strutzii cu coamă. Sau, pe scurt, emo:

Despre fenomenul emo s-a scris și se va mai scrie mult de acum încolo. Vor curge râuri de cerneală, Gb de site-uri și va trece mult timp până acest fenomen va dispărea complet.

Tinerii sunt cul. Rebeli. Care mai de care mai ciudat coafat și găurit de piercing prin diverse locuri. Teribilism. Frustrare. Plictiseală. Educație. Toate, adunate într-un fel de sinistră cutie a Pandorei emoționale. Toți vor să pară ce nu sunt. Victime ale societății.

Victime ale societății sunt ăia care au avut neșansa să se nască într-o familie cu încă șase frați și abia au ce să mănânce deoarece părinții au nevoi trupești mult prea importante și un prezervativ, anticoncepționalele sau sterilizarea sunt mult mai scumpe decât nașterea și creșterea unui copil. Victime sunt ăia care se duc acasă cu frică să nu-și ia din nou box de la părinții denaturați ce nu mai au pâine prin care să treacă spirtul și preferă să doarmă pe stradă. Victime sunt ăia care beau un suc o dată pe lună. Și ăla cel mai ieftin.

Nu voi mă, care sunteți singuri la părinții care au cel puțin o afacere de succes fiecare, vă fac toate poftele și au grijă să nu vă lipsească nimic. Și voi, drept mulțumire, începeți să băgați în venă. Voi sunteți victime. Dar sunteți propriile voastre victime și nimeni nu vă poate salva. Poate doar psihiatrul…

9 Comentarii

skid a scris

Bai Ntz, chiar daca m-am trezit mai devreme sa invat pt teza la romana mai dau totusi cate un click pe statusul tau irezistibil. :P
Am vazut si eu filmul asta de ceva vreme, e facut chiar in orasul meu, chiar si poze din liceul meu. :(
Dar tin sa te anunt ca nu acestia sunt emo kidsii, sunt doar niste idioti fara personalitate (nu zic ca cei emo o au mult mai bogata, ca si ei sunt foarte copy xerox) si la care li se spune „frezati” si mai nou uite ca si strutzi. :)
Emo dudes asculta un rock mai matzait si putin enervant pentru mine, dar macar e rock. Astia is „houseri” :death:, si mai si pretind ca le au cu muzica. Hai ca numa ma enervez, ma intorc la invatat. :P

v3l0 a scris

asemenea ratati au stricat si vama… migratori la fel ca politicienii nostrii, ei trec din manele in manle cu bass, in etno in mai sus mentionatul „HAUS” si alte cele, mereu lipsiti de personalitate si de idei proprii. Cate unu mai cu bani, cu minte mai goala ca toti, ajunge sa fie divinizat de ceilalti, iubit de fetele braindeath, un adevarat idol. Ei povestesc despre betiile lor si despre fetele mentionate. Intamplator si revoltator uneori chiar li se intampla ce povestesc, dar, de multe ori mint si infloresc la greu. Baietii sunt complexati, redusi, incuiati etc-etc.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter