Moșu’

Vine, vine, Moș Crăciun /

C-o frânghie și-un săpun

Teoretic, azi e ultima zi de „liniște” din acest minunat an. Începe agitația. Toată lumea începe să-și ia fața de „îmi pasă” și fața de „sunt de treabă”, în special cei ce tot anul au fost jigodii ordinare. Toată lumea începe să cumpere cadouri. Începe să circule stupidele întrebări „ce ți-a adus Moșu’?” și „primiți cu colindu’?”, de parcă suntem o țară de retardați și nimeni nu știe că Moș Crăciun nu există.

Pentru toți, voi răspunde de acum:

– NU primesc cu colindul!

– la mine NU vine Moșu’. Și asta doar pentru că Moșu NU EXISTĂ!!!

– NU dau cadouri și mai ales NU VREAU cadouri. Este stupid să aștepți o perioadă a anului pentru a fi mai „inimos”.

Urăsc perioada asta a anului deoarece e perioada în care vezi ipocrizia celor din jur la cote maxime. Asta că tot scriam acum ceva timp de falsitate….

4 Comentarii

Marian a scris

Ioane :| Tu zici ca asta e ipocrizie, nu? Deci e mai bine ca o persoana care a fost jigodie 11 luni din an sa fie pana la sfarsitul anunului asa, decat sa se mai poarte si frumos,a? Si daca toti am fost asa jigodii tot anu ce rost isi mai au cadourile? S`asa o sa ne revenim la starea noastra de jigodii dupa :-j .. ai dreptate. Si traditia? Te caci si pe ea… doar nu se bucura un copil de 6 ani cand aude ca vine Mosu ca stie el ca nu de fapt Mosu e grasanu` de ta`su … Si ai dracu colindatori n`au ce face decat sa faca galagie sa mai scoata si ei de o bere… HUH… lasand sarcasmul la o parte… postu asta al tau e antisocial rau de tot. Cum dracu sa nu`ti placa ma sarbatorile de iarna?! Sa mor daca am mai intalnit oameni sa zica asta :|

ionutz a scris

dacă o lună pe an poate să fie de treabă, zâmbitor și săritor, de ce nu poate să fie la fel și restul anului? :-?
Și da, colindătorii asta fac. Fix de-o bere. În orașe nu se colindă că așa e datina. În orașe, coldinul este o mini-afacere de sezon. Tocmai d-asta s-ar putea să fac Craciunul la țară, unde vin colindătorii cu buhaiu’ și cu biciu’ și te fac să simți cu adevărat că e sărbătoare….
Iar despre oamenii întâlniți… îți pot arăta cel puțin 5 persoane deprimate și/sau prost dispuse în această perioadă a anului ;)

Marian a scris

Pai tu de exemplu… cum esti 11 luni pe an, de treaba?:P Si nu cred eu ca aia mici se bucura numai la bani (mie unu imi placea foarte mult sa colind cand eram mic… imi placea sa cant :) ). Tu n`ai fost cu colindu cand erai mic? De ce ar fi o persoana deprimata intr`o astfel de perioada? De Craciun… cand sarbatorim nasterea Domnului, un eveniment happy sa zic asa. Daca nu esti vesel de Craciun something is really really wrong ma` friend :-ss

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter