Trenul

Se făcea că este musai să merg cu trenul. Vreo 300 km.

Clasa a doua, că n-aveam bani de clasa întâi. Aer condiționat, două prize la fiecare „compartiment”, spațiu pentru picioare de intrau lejer doi ca mine față în față.

Timpul? Puțin peste două ore.

4 Comentarii

msd a scris

Baia Mare – Constanta. Timp normal: 19 ore. Timp efectiv: 25 ore. Caldura, mizerie. Nu a fost un vis… a fost un cosmar, si a fost doar unul dintre zecile de drumuri parcurse. Nu mai suport trenurile. Nici pentru drumuri ce dureaza 30 de minute.

Ana a scris

Am vazut prize si aer conditionat si intr-un tren personal. Ah, si vara trecuta intr-un accelerat. Nu stiu daca situatia e la fel de roza pentru toate, am mers de patru ori cu personalul si o singura data cu acceleratul in ultimii 18 ani.

De obicei merg cu rapidul de Budapesta (nu e asa rapid cum ar sugera numele, 166km in 3 ore si 10 min). Clasa a doua, parca nici n-avea vagoane de clasa intai. Avea inainte niste vagoane cu niste compartimente care aratau mai retro, dar foarte dragute. Acum au vagoane de tip culoar, nu mai sunt 3 scaune pe latimea vagonului, ci 4. Si nu mai sunt asa moi. E drept ca acum exista masa la aproape fiecare loc din vagon. Dar sta prost la capitolul spatiu pentru picioare. Si asta o spun eu, care am 1.64m.

E curatat inainte sa plece de la capat. Pute a porcarie din aia de curatat la plecarea din Bucuresti. Daca nu se urca un anumit gen de oameni in el, ramane curat. Mi s-a intamplat de doua ori sa am nevoie la baie. De fiecare data era curata, cu hartie igienica (logic ca nu din aia parfumata, cu trei straturi, dar nici scoarta de copac), prima data cu inca un sul de hartie pe chiuveta pentru sters pe maini, a doua oara (azi) cu uscator pe perete.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter