Cel mai misto cadou – leapșă de leapșă

UPC lansează mare leapșă mare pentru bloggeri ce are ca premiu un minunat MacBook în care trebuie să scriu cele mai tari cadouri primite și dorite. Și cum sunt om mare, am și cadouri primite și cadouri dorite.

Cadouri dorite

Un MacPro 8 core cu 4gb Ram și 4 plăci video + două LCD de 24”. Mă mulțumesc și cu un MacBook (deși nu sunt neapărat adeptul notebook-urilor)

Cadouri primite

Cu siguranță, cel mai frumos cadou primit a fost anul acesta. 2007. În urmă cu vreo șase luni. Te întrebi ce cadou? De la cine? cu ce ocazie? Ei bine, dacă ești un cititor fidel de mult timp (dacă nu ești, ar trebui să devii) îți aduci aminte de aventurile mele cu UPC-ul :w00t: Așadar, cadourile (că au fost mai multe) ar fi așa (într-o ordine aproximativ cronologică):

  1. așteptat 3 săptămâni în loc de 5 zile până să vină echipa de montaj;
  2. o tanti cam tâmpițică ce încerca – după trei săptămâni de la semnarea contractului – să-mi impună să fiu acasă la ora 3 PM, în cursul săptămânii, că vine echipa să monteze minunăția de modem;
  3. echipa tehnică praf. După ce se uită 10 minute la un modem alimentat ce nu se aprinde, au tras concluzia: e defect;
  4. o a doua echipă tehnică ce a venit că nu-mi mergea net-ul. Au tras concluzia că am viruși. Așa o fi, dar după câteva zile mergea bine… Ai dracu’ viruși :death:
  5. și nu în ultimul rând, cred că este un cadou pe bucăți, în ultimele două săptămâni netul îmi merge execrabil, fiind zile când pică de la interval de 15-20 minute. La telefonul de suport (care nu prea l-am găsit prin contract, noroc cu Desspina) nu răspunde nimeni în acele intervale.
  6. edit: alt cadou minunat de la UPC este și abonamentul TV plătit când eu nu am nici măcar TV în casă :death:

Cred că am primit cele mai frumoase cadouri de la UPC…. Nu-i așa că merită să te întorci acasă? :w00t: Și le-am făcut și reclamă gratuită :w00t: :naughty:

Leapșa lepșelor (un fel de Cartea Cărților) merge mai departe la Skreach, Serj, Vanessa, Roxana și Andrei Gheorghe (nu ACEL A.G. Altul, mai tare ;) )

//edit: se pare că și Zoso crede că această campanie va fi un real succes…

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter