Dieta South Beach – Ziua a doua

Azi nu prea am gătit. Pe lângă faptul că nu am avut timp de prânz, au rămas chestii de aseară: pieptul de pui a fost suficient să ne săturăm aseară, să mâncăm de dimineață câte o bucată și a mai rămas și pentru prânz o bucată. În plus, a mai rămas și puțină salată, deci am rezolvat-o relativ ușor. :D

Pentru cină am ieșit la cumpăraturi. Am luat un păstrăv somonat de vreo 1.5kg cu 40 lei ( deci 200 lei cheltuiți până acum ). L-am pus în tavă, alături de câteva uriașe verze de Bruxelles, câteva buchețele de broccoli, ceapă și lămâi feliate. 30 minute la cuptor, după care servit alături de un ardei iute:

Nu pot spune că m-au încântat legumele foarte mult, dar nah, foamea își zice cuvântul…

Gustări§

Ca la orice dietă, este destul de important să nu capeți o senzație de foame. Prin urmare, ceea ce am uitat să zic ieri este că la fiecare două-trei ore iau o gustare. Aceasta constă fie în câteva alune, fie într-o felie de mozzarella, fie într-un ou fiert. De asemenea, beau multă apă (azi am băut aproape trei litri).

Greutatea: 104.5 kg. Încă sunt în zona de oscilare (103-106kg), deci nu pot spune că dieta south beach a început să-și facă efectul.

Mâine probabil voi găti ceva cu cel mai bun prieten al omului. Porcul. :w00t:

4 Comentarii

florin a scris

Ai grija cu fierea cand slabesti. Eu am dat jos vreo 10 kile si dupa ceva timp m-au apucat durerile. Dupa un ecograf se pare ca am pietre. Fa-ti un ecograf si vezi daca ai sau nu probleme, iar daca nu ai urmeaza un program de curatare a fierei odata la cateva saptamani. Pietrele pot sa apara si cand pierzi in greutate, Toate cele bune.

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Florin, mulțumesc pentru grijă și sfaturi (iar asta e fără sarcasm :D )

Din câte știam, pietrele apar de obicei în cazul consumului excesiv de grăsimi. Nicidecum de la eliminarea acestor alimente.

În plus, depinde și cum ai slăbit (și cât de repete). Știu pe cineva care a avut probleme cu pietre la fiere după ce a ținut o dietă disociată (trei zile lactate, trei zile fructe, trei zile fructe & legume, goto step 1).

Și faptul că durerile au apărut la după ceva timp mă fac să cred că e doar o coincidență nefericită.

Eu mi-am propus să scap de 10kg în două luni, deci nu cred că voi forța excesiv organismul.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter