Mentalitate păguboasă

Să-mi explice și mie de unde până unde este mai rentabil să arunci un produs decât să-l vinzi sub prețul pe care ți l-ai propus. Și de ce se încăpățânează țăranii să nu se asocieze?

Vasile i-a tras-o lu’ fi-ta și neveste-tii? Asta e, ai două panarame acasă. Una așa ai luat-o, cealalată așa ai crescut-o. Dar de aici până la a „eu nu mă asociez cu Vasile să-i fac rău” e cale lungă. Și prostie multă.

Nu de alta, dar eu unul m-am săturat să cumpăr roșii turcești, ardei grecești, usturoi chinezesc, vinete olandeze, ceapă de mai știu eu pe unde șamd. Toate fără gust (sau, în cel mai bun caz, cu gust de cauciuc expirat).

Situația seamănă foarte mult cu cea a producătorilor de lapte.

2 Comentarii

Ionel a scris

Simplu… pentru ca noi suntem o tara de frustrati, si fiecare dintre noi isi doreste sa moara capra vecinului in loc sa le adunam pe toate la un loc si sa facem o turma, iar taranii (cand zic tarani a se citi noi), cred ca asocierea in comun inseamna CAP, ei nu vor (subliniat nu vor, se poate intelege ca nici nu vor sa priceapa) sa se asocieze pentru ca ii este frica de faptul ca va castiga vreunul dintre asociati mai mult decat el., tocmai de aceea sta si sufla in deste…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter