Apple Store

După cum probabil știi, în super-mega-extra Tomis mall, la parter, a răsărit o tentativă de Apple Store. Tentativă nu este deoarece au un iMac, un Mac Mini și două Mac Book, mai sunt și câteva iPod-uri (de toate națiile), un airport și câteva tastaturi. Nu, tentativă deoarece au găsit un angajat de toată jena. Care nu a știut să-mi spună un preț și a trebuit să intre pe site-ul Apple.ro pentru a-l vedea. Stau și mă gândesc: oare ce se întâmplă când sunt 3-4 potențiali clienți și un singur arici ce aleargă în toate părțile pentru a răspunde la întrebări?

Oricum, îmi pare rău că nu am făcut poze :( Data viitoare :D

5 Comentarii

Despina a scris

Probabil că dacă îl întrebai de prețurile de la Altex, Domo, Media Galaxy știa să-ți spună fără să facă prea mari eforturi, nu puteau lua decât un fost angajat al acestor „corporații”. Eu cred că tipul nici măcar nu știe ce vinde.

alessio a scris

Jo. – apropos de preturi, se schimba zilnic in functie de cursul valutar. Ai vrea sa ai parte de un pret spus si de altul incasat?

Miruna – daca nu traiam si locuiam in Romania, sigur la deschiderea magazinului ar fi fost si casa de marcat. Din pacate asa se misca lucrurile in tara asta. dupa ce o cumperi… constati ca fiscalizare dureaza 5 zile (lucratoare) LEGAL daca mai e si ajunul Craciunului lumea din Fisc e preocupata de cadouri ca sa se „REZOLVE” in limitele LEGALE, inca 2-3 zile sa puna niste produse in ea, sau sa constati ca Fiscul din Romania nu are un program compatibil cu marca APPLE. aici fiind nevoiti sa instalam o licenta Windows :).

Despina – Observ ca adori MacBookAir, acum scriu de pe el, si daca vrei sa verifici cunostintele baietilor de la insula Apple din Tomis Mall, mergi si cere ceva detalii.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter