EXCLUSIV! Cât de jegoase pot fi televiziunile? Află aici!

Am mai spus de nenumărate ori că mă uit la TV suficient de rar încât ar da televiziunile faliment dacă ar fi toți ca mine. Și asta din simplul motiv că nu consider „breaking news” sau „news alert” (că tot veni vorba, de când e ok să avem titluri în engleză la o televiziune românească?) nunta lui borcea, petrecerea nu-știu-cărui manelist sau divorțul altuia.

Aseară (sau acum două seri?) văd la știri că „Ștefan Bănică Jr. a fost implicat într-un accident cu un BMW X5 în valoare de X mii euro”. Fix așa s-a exprimat știrista. Ce relevanță are cât costa mașina? Nici una, dar ce contează. Ce relevanță avea că era BMW? Aceeași ca prețul! (asta să nu pomenesc de relevanța știrii propriu-zise!)

Acum, eu nu înțeleg o chestie: de ce la un căcat de știre total irelevantă mai au puțin și spun inclusiv numele portarului care era pe tură când a ieșit mașina din fabrică, iar când e vorba de o chestie ce ține de siguranța cetățeanului toată lumea merge blat?

Un cunoscut model al unei cunoscute mărci de mașini are probleme la instalația de frânare. Ce model? Ce marcă? Nu contează, nu vrem să facem reclamă!
S-au descoperit bacterii dubioase în apa minerală produsă de o cunoscută firmă din România. Ce marcă? Contează? Dacă nu o să mai cumperi?

Parcă retardații de la realitatea (na, că eu dau nume!) au întreprins cu ceva timp în urmă campania „noi vrem respect”. But karma is a bitch! Nu poți avea respect dacă nu oferi respect. Is that simple!

Altfel spus: s-a întâmplat

4 Comentarii

Laur a scris

Cand e vorba de lucruri urate nu pot da nume pentru ca se feresc de a nu fi dati in judecata. (asta la TV) Stirile lor superficiale nu sunt verificate 100%.

Pe net pot scrie orice vor ei (inclusiv greseli de ortografie) despre companii insa pe emisia TV nu vor face asta pentru ca legile CNA acopera doar TV-ul.

razvan a scris

vai si amar de televiziunile din RO. era intr-o vreme cand urmarea doar a1 si a3…..dar asta era acum câțiva ani înainte să se prostească. singura emisiune care o urmaresc oarecum interesat e cea a lui Moise Guran de pe tvr2. Dacă ar fi după mine aș vinde televizoarul din casa, dar nah îl folosesc alții. Internetul e arhi suficient pentru a fi informat. E toxic televizorul, pt neuroni…mai și consuma energie electrică…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter