Într-o țară normală….

Un ministru și-ar da demisia când este implicat în diverse scandaluri. Sau accidente.

Asta că tot a fost acum ceva timp campania „într-o țară normală” la Guerilla :w00t:

Și vreau să dau startul unei lepșe pe tema „ce se întâmplă într-o țară normală?”. A fost la Eliberadio, ce-i drept, dar nu a circulat printre bloggeri. Așa că, dacă simți că ai ceva de spus, ești liber să o preiei și să pui un post despre asta. Între timp, eu o întreb pe Desspina, Piticu și pe Arhi ce se întâmplă într-o țară normală?

16 Comentarii

Pingback: Nu la noi! | Despina
ictin a scris

Intr-o tara normala se acorda al 13-lea salariu numai proportionala cu eficienta departamentului in care lucreaza si cu perioada din an cat a fost angajat, daca a frecat menta impreuna cu colegii 0 al 13-lea salariu. Intr-o tara normala daca metrourile au inatrzieri prea mari directorul isi da demisia (daca e sa fac comparatie cu Japonia unde directorul si-a dat demisia deoarece toate trenurile au avut intarziere de peste 10 min. tot anul, atunci directorul Metrorex ar trebuie sa isi faca harakiri), intr-o tara normla clientul are intotdeauna dreptate, intr-o tara normala chiar te poti baza pe justitie, si sti ca daca esti inselat iti gasesti dreptate. Si nu in ultimul rand, intr-o tara normala sti pe ce se cheltuiesc banii pe care ii platesti drept taxe, si vezi efectele taxelor (si la noi e adevarat ca le vezi, dar doar in rotunjimea burtii anumitor domni)

vili a scris

starea de normalitate e relativa.daca intrebi un nebun ce e normal pentru el, o sa iti spuna ca esti nebun.daca ceri parearea unui roman despre demisia directorului companiei care se ocupa de mersul trenurilor in japonia, o sa iti spuna ca era nebun.problema nu e ca toti romanii ar fi nebuni, dar ca trebuie sa fim dezvatati de ideea ca a da spaga e ok, ca a lasa pe altii sa se infrupte din taxele noastre e ok, ca a te lasa calcat in picioare pentru o punga de alimente „gratuita” e ok.

v3l0 a scris

Kosmin, ai pus prea multi de „e”, cand rplica ta trebuia sa sune astfel: :E hiar asa!”.
Lasand gluma la o parte, eu m-am cam saturat sa ma feresc de tigani, de manelisti care umbla in gashti, de boschetari si alte specii asemanatoare si mi-ar place sa pot calma orice disputa ridicand usor bluzonul ca sa se vada arma.
Apropos… daca ai o arma si o scoti si ameninti pe cineva cu ea… ai parte de o ancheta de o sa-ti doresti sa nu fi facut niciodata gestul respectiv. Daca folosesti o arma pt care ai permis strict in legitima aparare… politia ti-o confisca si ii spune agresorului cum te cheama… sa stie omu’ pe cine sa dea in judecata.
O arma nu este un privilegiu ci o raspundere, iar eu ma consider destul de responsabil incat sa port o arma in aceasta tara „civilizata” si/sau „normala”.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter