Emag îmi face viața grea!

Vineri m-am hotărât că ar fi mișto să am al doilea monitor în weekend. Intru pe evomag.ro. Monitorul nu era pe stoc. Bummer! Pe emag era. Fac comandă, ajunge sâmbătă dimineață. Îl desfac nerăbdător și… avea o zgârietură pe mijlocul ecranului. Vreo 2-3 cm de zgârietură.

Magazinul meu preferat este evomag (prețuri bune, singurul magazin care răspunde aproape de fiecare dată pe twitter la întrebări etc), dar mie mi se pusese pata că vreau monitor în weekendul ăla! N-a fost să fie (asta e învățare de minte!) dar… Emag m-a suprins.

Predarea propriu-zisă s-a întâmplat la emag Constanța. A durat vreo zece minute (din care cinci m-am jucat la xbox) după care am așteptat ziua de marți (luni pleca din Constanța, marți ajungea la ei). L-au schimbat fără nici un fel de comentarii iar miercuri aveam monitorul nr.2.

Am zis în titlu că emag îmi face viața grea. De ce? Păi la cum s-au mișcat emag și la cum s-au purtat evomag acum chiar nu știu ce firmă voi alege la următoarea comandă! Cred că voi alege când unul, când altul. Să nu se supere nici unul! :w00t:

10 Comentarii

GABI a scris

SUNT CEI MAI DE RAHAT ,AM DAT O COMANDA DE O SUMA MARE NU CONTEAZA CAT ANUME SI NU MI A VENIT COMANDA NICI DUPA O SAPT SI A TR SA REFUZ SI SA MA ROG DE EI SA IMI TRIMITA BANI INAPOI ,SI ACUM ASTEPT BANI ,PAREREA MEA E SA NU CUMPARATI NICODATA DE LA EI ,PT CA NU VOR BANI SE PARE .

Perfu a scris

@GABI – Eu mereu am cumparat de la emag si nu am avut nici o problema cu ei pana in acest moment si sper sa nu am in continuare . Gandeste-te si tu cate mii de comenzi se fac zilnic pe site-ul lor , si poate o sa iti faci ceva timp sa mai astepti , pentru ca banii iti vor veni inapoi !

Andrei Ionescu a scris

Si eu locuiesc in Constanta si nu cumpar decat de la Torent (e-tc.ro) ….au mai multe produse decat emag si restul si au si preturi mai bune. Plus ca pot ridica direct de la ei din magazin. Unde mai pui ca au si discount daca cumperi mult si 5% de ziua ta de nastere deci chiar merita. Emag in general au preturi mari.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter