Despre RDS & RCS la sfârșit de an

Surse din interiorul RDS relatează:

Chiar dacă nu este ceva obligatoriu, RDS oferă angajaților o primă de sărbători. Dar prima constă în jumătate din salariu, nu din 80% cum s-a întâmplat anul trecut. Probabil este un fel de a recompensa aproape toți angajații, având în vedere că aceștia au început să facă și muncă de teren în scopul distribuirii și încheierii de contracte DigiTel fără să le ofere nici măcar un minimi de suport logistic.

Adică, pe scurt, imaginează-ți o secretară anemică cărând între 20 și 60 telefoane mobile, în afara programului normal de lucru, „bântuind” pe teren până la miezul nopții. În cazul în care un telefon sau o cartelă SIM e pierdută, angajatul trebuie să scoată din buzunar 80 respectiv 20 euro în condițiile în care salariul mediu din interiorul RDS se învârte în jurul sumei de 1100Lei.

Mai am niște chestii mult mai interesante, dar le păstrăm pentru anul viitor :naughty:

7 Comentarii

v3l0 a scris

Ca sa adaug si eu ceva la cele scrise mai sus: O parte din angajatii RDS „deturnati” din munca de zi cu zi catre o munca ordinara (imperecheatul SIM-urilor cu mobilele si cu contractele care au deja seriile corecte scrise pe ele) au primit de la „seful cel mare” d-ale gurii (pizza, cola), cel mai probabil ca sa nu mai piarda timpul plecand din birou sa si le ia singuri si sa ramana acolo, unde oricum multi mi-au spus ca nici nu prea le venea sa manace…
Sper ca faptul ca mai spun si eu cate un adevar din RDS sa nu se intoarca impotriva mea pt ca ar fi foarte usor sa se afle cine sunt… cel putin asa cred.

Radu a scris

Apropo de digi mobil.

Daca se ofera voluntar cineva de la RDS sa imprastie mobile DIGI fara sa mai alerge pe strazi am eu cel putin 30 de rude si prieteni ce doresc sa primeasca un astfel de telefon.

Pe aceasta cale ii transmit sincere salutari `domnului` Marian Tanase daca o mai lucra pe acolo, de fapt daca o mai freaca pe acolo ca de lucrat ….

v3l0 a scris

Daca Tanase despre care vb Radu este fostul director… well… nu mai presteaza si intre timp s-au schimbat doi directori: Bogdan Ciobanu, un tip venit de la Bucuresti din cate am inteles si acum este Costi’. Se pare ca toti sufera de aceeasi boala: nepasarea fata de angajati si o grija sporita fata de scaunul lor.
Si apropos de digimobil… rudele si prietenii tai stau toti in acelasi bloc? Sau crezi ca poti sa-i aduni pe toti la un loc cu copii dupa buletin, numere de contract la cablu si tel?!? Daca da… le fac eu la toti :D )adica nu eu, dar trimit un agent competent)

Radu a scris

Da despre el era vorba, chiar daca nu l-am inghitit niciodata trebuie sa ii multumesc pentru ca datorita lui am avut acces la internet inca din 1994 prin firma lui Modarex.

Chiar daca atunci plateam 5 $ lunar doar pentru e-mail pe care il verificam la sediul lor unde are el acum vila eram super incintat, in plus foloseam Pine.

La Modarex probabil ca au lucrat si printre cei mai buni oameni din Constanta bazati pe Linux si Unix Ciora Alexandru si Bogdan Radulescu.

Legat de DIGI mobil toti prietenii si toate rudele locuiesc la Bloc toti ai cablu telefon si cam jumatate abonament la internet.

Pentru ca agentul sa nu umble prin tot orasul ii string eu datele necesare (nume prenume, adresa serie numar buletin cnp telefon rdstel ) si el va veni la mine acasa sa faca toate contractele.

Daca se poate rezolva astept un mesaj pe e mail la ipod512mb |[email protected]| gmail |-.-| com, sper ca am voie sa public aici adrese de e mail

ionuț zice: am modificat adresa de email. dacă cineva vrea să-i trimită mail, se descurcă dacă nu e bot :D

v3l0 a scris

in primul rand nu e prudent sa-ti publici adresa de mail pe un site, in al doilea rand blogul nu este un bazar, in al treilea rand agentul lucreaza direct cu oamenii si nu o sa-ti lase tie o gramade de teluri acasa, in al [patrulea rand pt ionutz: daca esti abonat rds la catv si tel (nush daca se poate doar la una dintre ele) ti se face si tie un aditional si primesti cele mentionate mai sus.
PS: il rog pe ionutz sa stearga adresa aia de mai sau sa o modifice cu at ion loc de @,dot etc… iar eu o sa dau un mail acolo…

Bogdan a scris

Oferta RCS & RDS , DIGI , primele 6 luni la jumatate de pret, luna instalarii este gratuita , TV+NET 1 +TEL = 32 lei /TV+NET 2 + TEL = 37 LEI + ROUTER WIRELESS si net mobil gratis!Oferta este valabila pana in 31.12.2011!!!!!

PS: NU beneficiati de oferte la caserie , doar la un agent de vanzari!!!

Pentru Contact : 0742571630

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter