Referedum privind desființarea județului Constanța

Asta e o știre care nu prea a avut loc la TV din cauza lui Huidu și a accidentului unic (via) provocat de acesta.

Întâi a fost, după aia s-a anulat, după aia s-a atacat în instanță și acum este sigur. Pe 6 noiembrie poți vota dacă județul Constanța va rămâne așa cum îl știm de… mulți ani sau va căpăta noi granițe.

Tema reorganizării administrative a țării a fost adusă în discuție în luna mai de către reprezentanții PDL, iar la începutul lunii iunie președintele Traian Băsescu a cerut Guvernului să analizeze reorganizarea administrativă prin crearea a opt județe mari sau șapte județe și municipiul București.

Mai multe detalii aici.

2 Comentarii

Mihaela a scris

Constantenii voteaza desfiintarea judetului Ct? Eu cred ca nu. asa cum nici bucurestenii nu vor sa dispara sectoarele. S-au strans semnaturi care dovedesc clar faptul ca noi, bucurestenii, vrem sa ramana lucururile asa cum sunt acum. Eu locuiesc in sectorul 3, un sector f curat si civilizat. Este o bila alba data lui Liviu Negoita-primar…evident…PDL…Dar se vad atat de multe lucruri bune, ca nu inteleg de ce sa vreau sa intru in aceeasi oala cu sectorul 6 sau 5, unde colcaie sobolanii si unde sunt munti de gunoaie? Acum Basescu spune ca nu bucurestenii hotarasc asta, ci parlamentarii….Si de ce mama naibii nu raman asa cum sunt si sectoarele si judetele?? P.s. Sunt sigura ca si in sectoarele 5 si 6 sunt si zone curate si civilizate, nu vreau sa lezez pe nimeni….dar in sectorul 3 strazile sunt mereu curate, parcurile sunt amenajate si pazite, sunt multe locuri de joaca pentru copii, nu vezi gunoi care sa dea pe afara, zapada este data iarna, sunt cosuri de gunoi, parcari amenajate si aste nu se pot nega.

Robert a scris

Sectorul 3 a fost construit de catre guvernul comunist si din aceasta cauza este cel mai „bun” sector, pentru ca este cel mai recent, cam prin ’60-’70 . Celelalte sectoare sunt mai vechi si au fost construite cand populatia capitalei era mult mai mica iar mijloacele de transport erau altele, pentru caleasca nu aveai nevoie de loc de parcare in spatele blocului.
Si ce mare lucru a facut Negoita. Ca eu de 4 ani alerg prin namoale in IOR si ma feresc sa nu dea cu tractorul peste mine. Sa nu mai zic de stropitorile pentru gazon care uda…. oamenii si asfaltul. Sau piatra cubica care a fost pusa peste gazon. Acum ca mai sunt si terase si masinute pentru copii este perfect.
Un parc trebuie sa aibe gazon pe jos, copaci si banci, nu sa fie un parc de distractii.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter