Primiți cu colindul? NU!

Nu îmi place biserica. Nu îmi plac preoții. Nu sunt oamenii lui Dumnezeu. Iar despre Dumnezeu am îndoieli că ar exista. Asta fu de început….

Cum probabil știi, în fiecare an, în apropierea Crăciunului (cred că și de Paște, dar nu sunt sigur), preoții vin din ușă în ușă să colinde (a se citi cerși), deoarece nu le ajung banii primiți de la stat. Având în vedere paragraful de mai sus, nu m-am sinchisit să le deschid ușa ci doar să mă uit pe vizor. Unde am văzut cum bate la ușa vecinului din față, cu o frumusețe de Stea a lui David pe preșul de la intrare. Pentru cei ce nu știu, Steaua lui David este simbolul evreilor, iar din câte știu eu, evreii au alte obiceiuri în perioada asta a anului (Hanuka?).

Și ca și cum nu ar fi de ajuns, vecinii deschid, preotul intra, diaconul (cred că diacon e tipul care cântă, dar e foarte probabil să mă înșel) începe să cânte, vecinii se uitau unii la alții și îi spun preotului: suntem evrei. Popa se uită la „bodyguard”, iese din casă și coboară la etajul 4. Încă un apartament unde n-au avut succes :w00t:

4 Comentarii

v3l0 a scris

Mi-aduc aminte de una din povestioarele din xtremPC, din sectiunea Black View… unde actiunea surprindea un tip adormit caruia ii bateau colindatorii la usa. Tipul, prudent din fire, se inarmeaza cu un par, deschide usa si… se ajunge la faza cu „…ne dati ori nu ne dati?”. Si le-a dat.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter