Hitman vs. Hitman

 Azi am văzut Hitman. Filmul. Impresie generală? Trecând peste gafele celor de la proiecție (în primele zece minute am văzut doar jumătate din film – pe orizontală) și peste țărănoii ce au apărut după cele zece minute și au început să comenteze la orice secvență a fost un film bunicel. Probabil faptul că mi-a plăcut foarte mult seria de jocuri Hitman, a făcut să fiu mult mai exigent decât de obicei – și asta nu înseamnă că n-aș fi exigent – și să aștept ceva mai mult de la film.

Nu mi-a plăcut actorul, puteau să găsească un spân autentic sau cel puțin unul mai puțin păros, deoarece mi-a făcut impresia că se bărbierea în fiecare pauză de filmare, iar regizorii îl forțau să facă secvențele „din prima”, fără să aibe nevoie de alte duble :w00t: . Nu mi-a plăcut nici faptul că nu s-a utilizat celebrul „fibre wire” (dacă știi jocul, cu siguranță știi și la ce mă refer).

Am fost surprins să-l văd pe Robert Knepper de partea băieților buni (aproximativ) după ce m-am obișnuit cu el pedofil și criminal în Prison Break (T-Bag) :w00t: Efecte drăguțe dar povestea cam lăsa de dorit: unui asasin plătit ce se întâmplă să fie și cel mai bun îi este înscenată o chestie după care toți sunt călare pe el și nu reușesc să-l omoare. Dă-mi un uzi să vezi dacă mai scapă cineva dintr-un bar… Desigur, nu putea să lipsească factorul „țâțe”, așadar au băgat și o gagicuță în speranța că se va încinge atmosferta. 47 ori e gay (dacă e așa, nu mai joc :w00t: ) ori e castrat deoarece a refuzat constant avansurile tipei – iar tipa era.. :naughty:

Una peste alta, mi-a făcut chef să mă joc puțin Hitman și mi-a răpit vreo două ore din această duminică. Concluzia? Un film decent dar care putea să iasă muuuuult mai bine dacă îl făceau animație (gen Bewoulf). Pe IMDB are nota 6.5. Eu îi acord un 6. Să vedem ce film urmează :P

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter