Crăciun + preoți = love

Cică 9AM zice așa:

Ieri, zeci de preoti participau la curatenie in incinta bisericii sfinte dupa ce, mii de turisti au vizitat acest loc pentru celebrarea Craciunului. Curatenia s-a transformat insa in prilej de violente intre preotii adunati acolo, pentru ca mai multi credinciosi ortodocsi greci au indraznit sa patrunda in sectiunea armeana a bisericii, unde Craciunul nu a fost inca celebrat.

La incaierare au participat 50 de preoti ortodocsi si 30 de preoti armeni, iar politistii palestinieni au recurs la forta pentru a reusi sa separe cele doau tabere.

Conform CNN, in urma altercatiei, mai multi preoti au fost raniti.

Domnilor preoți, dragii noștrii mesageri ai Domnului, urmașilor lui Sf. Petru, nu vreți dvs să muriți odată, cu toții? Nu de alta, dar voi sunteți cei mai corupți. Sunteți și pedofili. Sunteți „pe interes”. Sunteți dezgustători. :death:

Ce, preoții români nu sunt așa, nu? Eh nu….

4 Comentarii

ionutz a scris

pentru „inteligentul” care a scris anumite comentarii ce nu mai sunt disponibile țin să precizez că oricine are dreptul la o opinie. Mai puțin el, pe blogul MEU. Încă nu este marcat spam, deoarece i-am lăsat dreptul la replică (cu toate că nu merita asta). Oricum, este invitat să argumenteze afirmațiile….

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter