UPC = Elodia ???

 Am spus în nenumărate rânduri: nu mă uit la TV decât foarte rar (adică atunci când sunt în vizită pe undeva iar gazda are TV pornit). Dar, cu toate acestea, știu de cazul Elodiei. Știu că OTV a exploatat la maxim acest caz și mai știu că acum, după aproximativ patru luni de la mediatizarea cazului, încă se poartă discuții aprinse pe acestă temă.

Ok, dar ce treabă are UPC-ul cu Elodia? Sunt abonat UPC de aproximativ jumătate de an și am tot scris de probleme avute, încă de la conectare, dar și după conectare. Premiu de consolare pentru toate aceste bucurii? Un stick! Nu contează că nu pot să-mi schimb abonamentul decât peste un an (sau după ce mă reconectez și plătesc 200 lei). Nu contează că nu primesc facturi acasă și nu știu când trebuie să plătesc => deconectări. Nu contează că mă deconectează sâmbăta pentru neplată și mă reconectează abia luni, dar echipele de la tehnic lucrează doar până vineri. Nu contează nici că sunt obligat să plătesc un serviciu ce nu-l folosesc (TV). Nu contează, deoarece primesc un stick.

O chestie foarte ciudată care nu s-a întâmplat doar o singură dată: pică netul. Modemul se desincronizează de nebun și așa rămâne zece minute. Douăzeci. Juma’ de oră. Modemul nu este sincronizat (parcă ar fi reclama aia cu „Londra, vânt puternic. Coafura rezistă :w00t: ). Pun mâna pe telefon, admir a nu știu câta oară că au băgat un roboțel :

Pentru limba română, apăsați 1. For english, press 2

Pentru suport tehnic, apăsați 3.

Pentru servicii de date, apăsați 2.

Introduceți prefixul localității. (Dude, am format la un număr care începe cu 0341. Adică Constanța! De ce trebuie să mai zic de unde sunt?)

Introduc și prefixul că nu am de ales și sunt informat că respectiva convorbire poate fi înregistrată. Pentru îmbunătățirea serviciilor. Fix când începe melodia să cânte…. Se sincronizează modemul. Eh comedie! Înjur, închid telefonul și aștept vreo 30 secunde. Netul rezistă dar merge infect, adică fix cum a mers în ultimele 24 ore. Yuhuu, am net. De la UPC. :death:

Sper să fie ultimul post despre UPC. Pe 2007. Dar, eu stau și mă gândesc: cât de greu este să oferi un serviciu de calitate în România? Pentru un homeuser, să plătești 110 lei/lună abonamentul mi se pare cam mult, în condițiile în care concurența (RDS, de exemplu) oferă aceleași servicii (chiar mai multe) la jumătate din preț. Cred că UPC este o firmă la care nu se aplică principiul „dai un ban, da’ stai în față”. În schimb, se aplică cu foarte mare succes „dai un ban, da’ știi că nu-l mai ai” sau „dai un ban, da’ știi că-l dai degeaba”.

15 Comentarii

parazitu a scris

Te cred, si eu am avut probleme de la baietii veseli de la UPC…dar la inceput cand modemului i’au trebuit vreo…3 zile sa se sincronizeze.Super, nu?Dar de atunci…nu au mai fost probleme.La ce numar suni tu ca sa vorbesti cu UPC?Eu sunam la 0341 100 300 si nu imi cerea prefix si in plus un operator ma prelua relativ repede(max 30 sec).Downloadul este mai slab decat ma asteptam, dar netul nu cade.Sper sa ai si tu mai mult noroc de la anul…La multi ani..:)

madalin a scris

Treci pe romtelecom. Eu am de la romtelecom. Intial nici eu nu am avut de ales. Am avut zapp. Servicii de kko. Net infect, conexiune cateodata. Ma rog. Stii cum e din cate vad. Ai telefon fix de la romtelecom ? Au vecinii pe langa tine ? Pune mana si mergi la ei si discuta. O sa vezi ca-n 3 zile vin. Ma rog, probabil de la anul :P

Daniel a scris

Ai mare dreptate cu acest articol. Am abonament UPC de 2 ani de zile si am aceleasi probleme, dar nu numai, mi-au deconectat internetul ca am depasit cu 1 lei abonamentul telefonului fix UPC. Daca i-am sunat si i-am intrebat de ce mi s-a spus ca nu se poate deconecta doar telefonul si au deconectat tot modemul in felul aceasta.
Tinand cont ca este cel mai slab net din Constanta, UPC este cel mai slab provideri de aici.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter