Dă-mi un autograf!

 Cunoscut de pe blog sau de prin alte părți, citit sau ba, un ciutan (14-15 ani maxim) s-a găsit azi să-mi ceară un autograf pe un șervețel. Desigur, într-o încercare stupid-penibilă de a se da mare cocoș printre puștoaicele ce s-au udat când au văzut ce tupeu are armăsarul cu care veniseră la McDonalds. De fapt, armăsarul era mai mult un ponei, deoarece era puțin mai pitic decât mine când stăteam pe scaun. Desigur, sunt convins că dacă mă ridicam și eu în picioare și Alex, deja nu mai avea atât tupeu :w00t:

De ce s-a întâmplat? Habar n-am… Stăteam la ceva distanță de grupul lor (care surprinzător nu erau emostruți; dar păreau a fi maneliști :P ) și au venit să ne spună că masa este rezervată. Ne-am uitat la el, ne-am uitat unul la altul, după care l-am ignorat. Drept urmare, s-a întâmplat chestia de mai sus.

Oare era mai bine dacă respectivii erau emostruți? Ăia cel puțini sunt în lumea lor, fără nicio treabă cu lumea noastră ce o poluează doar printr-un aspect un pic ciudat-diferit de al nostru, muritorilor de rând. Deoarece maneliștii se pare că au un tupeu prostesc ce nu-și are locul și o tendință criminal-sinucigașă doar doar să vadă femeile că ei „e” mari și tari și au bani și dușmanii „le moare”. Iar când spun că maneliștii (sau cum se numesc cei ce ascultă manele?) sunt proști și inculți, lumea se supără când de fapt le dau de înțeles doar că au ieșit prea devreme în civilizație….

9 Comentarii

v3l0 a scris

In original „so many books so little time”, adica „atat de multe carti si atat de putin timp” (pt cei care nu sunt in relatii bune cu engleza), iar, adaptat la postul lui Ionutz: „atat de multi manelisti, atat de putine gloante” :) :D :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter