De unde ia RDS-RCS adresa abonaților?

Sunt abonat RCS-RDS de ceva timp. Sunt mulțumit de serviciile lor, nu am nimic de comentat. Uptime la conexiunea de net este OK (nu știu dacă am avut mai mult de cinci caderi mai lungi de 5-10 minute în ultimii trei-patru ani), cu TV – atât cât îl folosesc – nu am avut probleme decât atunci când era vreo furtună urâtă și doar pe digital, digi mobil merge excelent, iar telefonul fix… Habar n-am, că nu l-am folosit niciodată :w00t:

Pe lângă RCS sunt PFA și client al băncii ING.

Ocazie cu care am aflat că nu poți face credit ca PFA dacă nu ești… angajat. Nu contează istoricul tranzacțiilor pe contul de PFA din ultimii doi ani. Sau impozitul plătit în sistem real la ANAF (care a rămas mare tocmai în ideea de a lua un credit!). Nu, pentru ING a contat mai mult că nu am nici un contract cu un client român. Mă scuzați că nu lucrez cu românii, dar îmi place să fiu plătit pentru ce fac, fără negocieri tâmpe și amânări de plată ridicole (ți-am zis că am avut un client român care mi-a plătit după mai bine de jumătate de an?).

Prin urmare, am apelat la altă bancă. Am ales Alpha Bank. Unde mi s-a cerut… o factură de telefon fix. Nu mobil, nu enel, nu nimic. Telefon FIX. În 2012! Telefon fix!

Din fericire, la telefon fix se ia în considerare și cel de la RCS-RDS. Iată cum, după patru ani, telefonul fix îmi folosește la ceva! și culmea, acel ceva nu este comunicare! :w00t:

Din păcate, contractul de la rds are alt număr al străzii. Degeaba am fost eu la RDS să le explic că pe actul apartamentului, datat în 1975 sunt pe strada cu nr. 59. Ei mă au în sistem cu nr 72 și nu se poate schimba. Beat that!

Oricum, că am deviat ușor de la subiect: de unde naiba își ia RCS-RDS datele astea? Pentru că pe strada pe care stau, nr. 72 e la vreo 150m mai la deal…

13 Comentarii

Staicu Ionuț-Bogdan a scris

inchis contractul, facut altul pe adresa corecta, pa si pusi

Neah. În sistemul lor blocul este pe 72. Se pișă pe actele mele. Două tute de la două sedii (dintre care unul era sediul central) nu se pot înșela :w00t:

@Iulian: vreo 70 lei pentru telefon, internet și tv. Cred că doar netul costă vreo 40 lei.

Calivita a scris

Cel mai probabil este o greseala de-a lor, ca nu e ceva anormal…iar asta cu nu se poate schimba e o aberatie. De ce sa nu se poata schimba daca tu te duci cu toate actele inr egula si dovedesti asta. Vorba cuiva care scria aici, atunci sa ceara plata facturii alora de la nr 72. :))).
Oare de ce nu ma mai mira nimic de genul!?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter