Dobitocul măruță este amendat. Citește aici de ce!

Am mai zis de nu știu câte ori: mă uit la TV atât de rar încât dacă ecranele s-ar toci privindu-le, al meu m-ar ține o sută de ani. (și monitoarele de la pc le-aș schimba în fiecare lună, dar asta e altă poveste). Eh, dar jumătatea mea plictisitoare (btw, știe cineva un hotel cu restaurant bun? Că după asta o să dorm pe preș…) se mai uită din când în când la emisiunea lui măruță. Din care eu am dedus că omul ăsta e un dobitoc crunt. Băi, da’ crunt!

Ăsta, ca și orice alt producător tv, crede că o farsă reușită înseamnă o sperietură cât mai zdravănă. A făcut victima în pantaloni? Hăhă, ce glumă bună am făcut noi!

Eh, victima de aseară a fost una, tonciu, țonciu, dracu s-o pieptene. Are o voce de țap nesigur de sexualitatea sa. Care a sunat la 112 să spună nu știu ce.

Zilele trecute a mai fost o victimă care parcă a sunat la 112. Și din câte mi se șoptește din culise, a mai fost o victimă, cu câteva săptămâni în urmă, care… Ai ghicit! A sunat la 112!

Acum, întrebarea absolut normală este: dobitocul ăsta își ia amendă că face apeluri false la 112? Pentru că bănuiesc că atunci când el sună să spună că a fost o farsă, un echipaj de poliție este deja pe drum… În plus, atunci când sună el să spună că a fost o farsă, este posibil ca cineva chiar să aibe nevoie să sune la numărul de urgență!

Îți dai seama că la un moment dat, vor suna infractorii la 112 și vor spune: „stați doamnă liniștită, sunt măruță, a fost o farsă, nu mai trimiteți nici un echipaj!”

Din păcate, dobitocul amintit nu este amendat. Probabil și cei ce lucrează la 112 apreciază o glumă bună marca protv…

11 Comentarii

manfreD a scris

Din titlul rezulta ca Maruta a fost amendat. Din articol rezulta ca n-a fost amendat ci ar trebui amendat. Titlu gen gsp / cancan. E prima oara si cred ca ultima cand intru la tine pe blog.

On topic – nu Maruta suna la 112 asa ca dpdv contraventional el este curat ca lacrima. Faza de alaltaieri cu o actrita ce a fost scoasa in camp de un taximetrist „nea Mircea” am vazut-o. Nea Mircea ala se poate alege cu o „lipsire de libertate” de nu-i adevarat dar e greu ca cineva sa se sesizeze in acest sens. Si daca s-ar sesiza actrita aia anonima ar arunca-o scurt ” a fost regizat” iar Maruta & co ar iesi mai curati decat a iesit Basescu cu a lui flota

Staicu Ionuț-Bogdan a scris

@Manfred, mulțumesc că te-ai obosit să lași un comentariu, mai ales că nu vei mai intra niciodată aici.

Titlul este un fel de glumă amară, dacă vrei, la ce se întâmplă în „presa” românească. Dacă vei căuta pe blog vei vedea că doar articolele ce au ca subiect „vedete” au astfel de titluri :)

Laur a scris

Cum sta treaba din cate stiu eu: Media Pro are contract de sponsorizare cu Directia de Politie si Urgente. Ei cotizeaza cu bani la astia in schimbul unor informatii. De aici si multitudinea de date in amanunt si proaspete”real-shit” de la Stirile de la ora 5 si alte emisiuni sociale. Cu pacalelile lui Maruta, i se da tepuitului numarul de telefon unui operator care asteapta dinainte posibilul moment al apelului.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter