Blog meet

Dacă ai blog și ești din Constanța – sau vrei să faci o vizită la mare iarna, pe 26 ianuarie ia-ți laptopu’ în cârcă, ia-ți bagajele și hai la Blog Meet Constanta 3!

Se vor purta discuții aprinse despre subiecte ce vizează toți bloggerii (și nu numai): hosting & blog hosting, bani din blogging, promovare, optimizarea pentru motoarele de căutare și optimizarea codului client side. Discuțiile se vor purta folosind un limbaj potrvit și pentru atehnici, deci nu-ți fie frică!

În plus, e posibil să avem un invitat surpriză ce îți va face plăcere să-l întâlnești deoarece e destul de cunoscut atât în mediul online cât și în cel offline!

Dacă nu te-ai înscris, o poți face AICI până pe 22 ianuarie. Întâlnirea va avea loc pe 26 ianuarie într-un local ce încă se caută (dar și când se va găsi…). Dacă ai blog sau plănuiești să-ți faci unul, NU EZITA să te înscrii și să te prezinți la cel de-al TREILEA blog meet constănțean!

7 Comentarii

Napster a scris

Nu favorizez nici alcoolul nici notebook-urile pentru ca:
– multe notebook-uri genereaza individualizare personajelor. Daca esti cu nasu in firefox nu mai ai cum sa participi productiv la conversatii.
– mult alcool defocalizeaza subiectul. Ajungem sa vorbim despre Elodia, Basescu, femei, etc… si nu cred ca asta e scopul nostru :)
Deci, fara pisiuri si cu putine beri :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter