Eu cu cine votez?

Alegeri, politică, înjurături ulterioare. Eu nu sunt mulțumit de Băsescu. Dar stai, că nici Iliescu n-a fost bun. Nici Ceaușescu. Nici Constantinescu. Nici Antonescu. Nici măcar Regele Mihai!

Căcat, am avut vreodată vreun conducător de care să zicem: „da bă, ăsta e bun!” (atenție, nu „mai bun decât cel dinaintea lui!”). Preferabil să zicem asta în timp ce respectivul trăiește, nu la 500 ani după ce a crăpat. Sunt convins că nici Țepeș n-a fost extrem de iubit de supuși. Altfel murea de bătrânețe (da, știu, l-au căsăpit turcii; cei de pe lângă îl iubeau atât de tare încât puneau semne cu „spre Țepeș!” pe pereți)

Carlin spune foarte bine ce spune. Și chiar așa, de unde idioțenia cu „dacă nu ai votat, nu ai dreptul sa te plângi!” ?

3 Comentarii

vlad a scris

Ce ne mai place sa copiem gunoaiele altora crezand ca suntem hipsteri. Ideea ca nu exista oameni mai buni, astia suntem ne meritam soarta NU STA IN PICIOARE. Exista oameni foarte valorosi in orice tara, inclusiv romania dar care nu se baga in politica, fiind perfect constienti de faptul ca nu au nici o sansa. De ce? pentru ca nepotismele domina cam peste tot, nu vorbesc aici de rromania unde tasu lu geoana de ex a fost general de secu, iliescu a fost copilul de casa a lui ceasca, unchiul oanei mizil a fost ministru si alte si alte chestii care pot continua la infinit. Sa presupunem ca eu sunt un tip capabil, f bine intentionat dar cu un venit relativ mediu, in nici un caz milioane sau miliarde de euro in cont. Ce sanse crezi ca am eu intr-o campanie electorala (cu tot ce presupune asta de la pomeni la afise, aparitii tv/radio pentru prezentarea programelor de guvernamant) versus… baiatul lui adrian nastase sau hrebenciuc? sau EBA? cam ZERO.
Dar mergem in SUA ca de-acolo pleaca si idiotenia aia de clip, ia arunca un ochi aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Prescott_Bush , crezi ca din intamplare a ajuns Bush presedinte , nu? a sau stai… gresesc… a avut o sansa ca oricare alt american si ce sa vezi, aia au votat pentru ca n-au avut ceva mai bun ! oaaaaaaa cam cat de cretin sa fii sa crezi asta?
Adevarul este altul : gloata mananca ce-i dai, iar liderii natiunilor NU ajung acolo intamplator, totul este dirijat. Ne place sau nu, cam asa stau lucrurile; putem sa ne mintim la nesfarsit ca vai noi decidem… decidem un cacat. Sistemul asta domina lumea de vreo 200 de ani cel putin. Si ca sa-ti raspund la una dintre intrebari : au avut si romanii un lider de care au fost mandri in vremea la care a trait , acel om se numea Corneliu Zelea Codreanu.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter