Bună seara!

Partea I – Telefonul fără fir

Cel mai mare avantaj al telefoanelor mobile este – dincolo de mobilitate – faptul că atunci când nu poți răspunde la telefon, acesta, oricât de prost ar fi, îți arată cine, când și de câte ori te-a sunat. Când suni pe cineva, sunt trei scenarii posibile:

  1. respectivul răspunde. Purtați discuția & toată lumea e happy (mai mult sau mai puțin)
  2. respectivul NU răspunde. Asta deoarece ori are telefonul pe silent, ori este posibil să fi uitat telefonul pe undeva. Ori nu vrea să vorbească cu tine și, din politețe, nu îți respinge apelul
  3. respectivul îți respinge apelul.

Eu nu înțeleg de ce după doar zece minute – timp cât mi-a luat să mă duc până la Poștă (despre care vom vorbi în Partea II) – am găsit vreo 15 apeluri nepreluate. De la aceeași persoană. Un apel era suficient să-și dea seama că NU sunt disponibil și că-l voi suna de îndată ce văd apelul nepreluat.

Pentru cel ce m-a sunat (se va simți el) și se miră de ce nu mai poate să mă sune, îi dau un indiciu: unele telefoane au black list. Care merge minunat :drac:

Partea II – Poșta Română

Că tot se plângea Arhi de ENEL, chiar dacă el are o alternativă (plata online) eu ce aș putea face? Am primit un colet de la Vasile și, deoarece valoarea sa nu justifica un curier, a ales Poșta. Română. Ai cărei angajați se pare că se poartă cu tine de parcă vii să le ceri de pomană. Am stat cinci minute să fiu băgat în seamă. Cică dacă banii nu sunt aranjați la timp își pierd valoarea, deci am așteptat. Dacă știa Isărescu chestia asta, nu se mai devaloriza leul în halul ăsta…

Partea III – Rețeaua de magazine Profi

Cum probabil ai fi tentat să crezi, Profi vine de la profesional. Nimic mai fals. Nu au decât două feluri de lapte : la pungă și la dorna. Primul e în pungă, al doilea nu e în dornă, cum probabil te-ai aștepta, ci in cutie. Dar nu îmi place niciunul, deci… no milk for me :-ss

M-am resemnat cu laptele și am trecut la nectar: 3 feluri de nectar Profi. Nu era nectar profesional, așa era marca: Profi! Când eram pe punctul să renunț și la nectar, am văzut într-un colț Cappy. Bucuros, iau o cutie (la suprapreț, normal) și o bag în coș. Hai să-mi iau și apă plată. Da, din snobism – a se citi că apa de la robinet are un gust ciudat de câteva zile – îmi iau apă minerală. Plată, că cealaltă gâdilă esofagul. Două feluri de apă minerală: Carpatina plată LIGHT (!!!) și Borsec cu multe bule. Acum mă gândesc: dacă sucul light e fără zahăr, apa plată light e fără plată?

La coadă, observ o reducere incredibilă: un aspirator trion (așa se numea, pe bune!) era vândut la prețul de 108.99 lei. Și era reducere! De la 109.99 lei.

Partea IV – back to home

Toți vecinii mei se pare că stau la etajul 9 și 10, deoarece de fiecare dată, fără excepție, liftul e pe acolo. De asemenea, se pare că unii vecini de la parter (cum intri pe stânga, nu mai spun că îi cheamă și Munteanu, că poate se simte cine nu trebuie) cred că apa nu este pentru altceva în afară de băut. Prin urmare, pute. Da’ rău de tot. Atât de rău, că o să încep și eu să port ori măști de gaze ori bluze pe gât, ca Visurât.

3 Comentarii

Napster a scris

Profi bites big wind. Cand e de cumparat o paine sau alte nimicuri, magazinul de la colt. Dar cand e vorba de mancare si alte consumabile, ma inarmez cu mula rabdare si aleg un hypermarket. N-are rost sa bat drumul pana la cine stie ce supermarket sa cumpar produse care nu-mi plac (pentru ca fac compromisuri) la suprapret.
Stai calm cu Posta Romana. Eu ma bucur ca mi-au taiat alocatiile ca sa nu mai stau la coada ca ultimul sclav sa ma uit cum imi arunca in scarba lumii doua bancnote amarate de parca as fi ultimul sarac.
Despre vecinul tau n-am ce zice, inunda-l, fa ceva util pentru societate. Cat despre lift, blocheaza-l la etajul tau, uneori asa fac si eu ca sa nu cobor pe scari 7 etaje :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter