Dedeman și transportul gratuit

Știi că dedeman are transport gratuit? Ia uite ce zice la ei pe site:

Cumparaturile sunt grele si voluminoase? DEDEMAN are grija de cumparaturile tale usurându-ti astfel munca. Oferim livrare gratuita pentru produsele cumparate din magazinele noastre, în perimetrul orasului. Livrarea se efectueaza în 48 ore din momentul achitarii facturii. Acest serviciu este supus unor termeni si conditii. Mai multe detalii pot fi obtinute in magazinele Dedeman sau sunand la Biroul de Informatii Clienti al magazinului dorit.

Care e realitatea?§

Că livrarea se face până în fața blocului. Cei ce îți aduc produsul nici nu sunt obligați să ți-l dea jos din mașină!

La o adică, mi se pare normal. Și tu le spui să iasă afară din magazin dacă vor să-ți ia banii…

P.S. am o vagă bănuială că așa funcționează toate magazinele mari de la noi: altex, domo etc.

39 de Comentarii

Moldoveanca a scris

Aww, prima experienta cu sarlatanii nostri? Imi amintesc cu drag de prima mea experienta. Locuiam la etajul 5, am cumparat frigider de la altex, au venit baietii si ne-au lasat cu frigideru in fata blocului (au fost baieti finuti si ni l-au dat jos din masina). Cand a intrebat gagiu-miu „da pana sus cine ni-l duce” raspunsul a fost „da ce tu nu esti barbat? nu poti sa cari?”. Gagiu-miu este destul de barbat, dar inca nu-si mancase spanacul in ziua respectiva…

Spaga a fost de 100 de lei, apropos.

Globetrotter a scris

As vrea sa te vad lucrand 1 zi ca acel „trantor” cum il numesti tu…cand clientii nu au pe nimeni la descarcat si trebuie sa descarci marfa din masina…sa dai un palet de gresie sau o mobila grea din masina…Vreau sa specific un lucru: eu lucrez de 4 ani pe acest post..crede-ma ca esti rupt doar cand le pui langa masina, zilnic la vreo 2-3 clienti…apoi sa le mai si cari la etaj…crede-ma, trebuie sa fii robot sa poti cara la toata lumea la etaj. Este mai usor sa stai acasa pe canapea si sa astepti sa iti care soferul marfa…cam asa-i la noi…Dorel lucra si restu se uita la el, in loc sa punem cu totii mana, ca pana la urma urmei ii marfa TA nu a soferului! Magazinul iti pune la dispozitie masina, pentru marfa voluminoasa, bucura-te! Daca nu ti-ar oferi acest servici, ar trebui sa inchiriezi o dubita si nu cred ca soferul inchiriat le urca la etaj…

Mircea a scris

@Globetrotter: mai baiete, cu tristete recunosc ca nu e usor la lucruri grele, DARR, in alte tari aceasta pb nu se discuta, binenteles ca si cei care lucreza primesc un tips. Acuma, depinde si de cati baieti lucreaza sau de ce produse este vorba…….dar sa-ti mai spun ceva: in Montreal, mergi la magazin mare ,mic nu conteaza, le pui din cos pe masa, casierul le scaneaza si le pune in plase el-ea sau un alt responsabil…in romanica casierul te streseaza sa-i patesti ptr produse si se grabeste sa scaneze pe urmatorul client–urat gest… apropo si delivery se face pana in casa…

Dedeman Serviciul Suport clienti a scris

Buna ziua, stimate domn Bogdan Staicu,

Referitor la cele mentionate de dumneavoastra, va inteleg si imi pare rau pentru ca nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Intr-adevar, livrarea la domiciliu este un serviciu oferit gratuit de Dedeman si nu include si manipularea marfurilor (pana la/in domiciliu); colegii de la Biroul Informatii respective de la Livrari au obligatia sa va ofere aceasta informatie. De asemeni, aceasta se regaseste si in Procesul –verbal de marfa in custodie pe care il primiti, in magazin, atunci cand lasati marfurile pentru livrarea la domiciliu.
Atributia soferului este de a va ajuta sa descarcati marfa din masina. Daca nu s-a intamplat acest lucru imi cer scuze in numele colegului meu si va rog sa ne transmiteti detalii (numarul Procesului-verbal marfa in custodie/nr. si data document fiscal ) pe adresa [email protected] pentru a lua masuri astfel incat aceasta situatie sa nu se mai repete.
Manipularea suplimentara presupune intarzierea termenului de livrare, de 48/72 h, promis clientilor urmatori. Daca soferul ar fi manipulat marfa la clientii de dinaintea dumneavoastra, ar fi intarziat la dumneavoastra si nici nu ar putea sa livreze marfa la toti clientii planificati dintr-o zi.
Prin oferirea acestor informatii dorim doar sa motivam decizia noastra de a transporta marfa la clienti pana la domiciliu. Acest lucru nu inseamna insa ca punctul dumneavoastra de vedere nu este luat in calcul. In acest sens, mesajul dumneavoastra va ajunge la conducere care il va analiza impreuna cu alte propuneri de acest fel.

Va multumesc pentru intelegere, cu respect
Marioara Dospinescu
Coordonator Serviciu Suport Clienti Dedeman

Staicu Ionuț-Bogdan a scris

Mulțumesc pentru răspunsul oficial.

Probabil sunt mai greu de cap, dar eu nu înțeleg partea cu „livrarea la domiciliu […] nu include manipularea mărfurilor până la domiciliu”. Mergând pe aceeași idee, clienții ar trebui să vină dimineața la depozitul dedeman să încarce marfa în mașini.

Colegii dvs au menționat că livrarea se face până în fața blocului. Dar după ce s-a făcut plata. Am precizat că plata s-a făcut în magazin, nu în fața magazinului? (și timpul meu este valoros, nu doar al angajaților dedeman; trebuia să ajung și în altă parte în ziua respectivă)

În loc de „transport gratuit la domiciliu” cred că ar trebui să folosiți „transport gratuit până aproape de domiciliu”.

Dacă cei ce livrează marfa nu ar putea livra toate produsele în timp util există o soluție foarte la îndemână: mai mulți oameni. Angajați doi oameni pentru fiecare mașină, cumpărați mai multe mașini, chestii d’astea absurde ce se fac în țări mai normale.

Șoferul care a făcut livrarea a ajutat inclusiv la căratul produsului. Desigur, pentru un preț… (nu vă apucați să căutați cine mi-a livrat mie și ce; comanda nu a fost făcută de mine)

Calivita a scris

Am ramas si eu cu canapeaua in strada, mai eram si singura acasa! singurul motiv pentru care nu le-am dat nimic ca sa mi-o urce era ca nu aveam in casa decat o bacnota de 200 de lei. Mai bine am stata cu canapeaua in strada vreo 15 minute pana cand am gasit solutia salvatoare.

Dedeman Serviciul Suport clienti a scris

Buna ziua, stimate domn Irinel Atofanei,
Ati beneficiat de livrare gratuita a marfurilor achizitionate de la Dedeman Suceava pana la Vatra Dornei pentru ca au fost intrunite mai multe conditii . Sunt luate in calcul mai multe variabile ( valoare achizitie, capacitate masina, volum si greutate produse, km, nr. clienti de pe o anumita ruta/zona) pentru transportul gratuit al produselor la domiciliu si acestea difera de la un magazin Dedeman la altul.
Rugamintea este de a ne oferi date de contact si detalii referitoare la cele mentionate pentru a lamuri acest aspect pe adresa [email protected].

Multumesc, cu repect
Coordonator Serviciul Suport clienti Dedeman
Marioara Dospinescu
0751 164 869

Alexandru Tudor a scris

Pentru Marioara Dospinescu: doamna, mai intai cititi Dex-ul.
DOMICÍLIU, domicilii, s. n. Casa sau locul unde locuiește cineva în mod statornic; locuință.
Deci serviciul ar trebui sa se numeasca ” Livrare in apropierea domiciliului” pentru ca nu locuim in fata blocului, pe strada.

Multumesc, cu respect
Posibil cumparator de la Dedeman
Alexandru Tudor
Calafat

Mihai Luțescu a scris

@Staicu Ionuț-Bogdan, @Alexandru Tudor:

În schimbul de replici de mai sus problema nu-i că doamna Marioara Dospinescu nu înțelege cuvântul „domiciliu” ci că @Alexandru Tudor (precum si autorul @Staicu Ionuț-Bogdan care se plânge că nu pricepe ce înseamnă „livrarea la domiciliu”) nu stăpânesc foarte bine sensurile pe care le poate avea prepoziția „la”.

„La” nu este întotdeauna sinonim cu „în”, ci, conform Dex online,
citez: „… Introduce un complement circumstanțial de loc sau atribute care arată locul. 1. (Complementul arată locul unde sau în VECINĂTATEA căruia stă ceva sau cineva) …”

De exemplu poți să mergi „la mare” și să nu te bălăcești „în mare”, poți veghea „la căpătâiul” cuiva și asta nu înseamă că ești în capul lui, sau „la pământ” nu înseamnă „în pământ”. Pentru a exprima ideea de proximitate a domiciliului formularea cu „la” din reclamă este perfect validă.

Ionuț Staicu a scris

@Mihai Luțescu: mulțumesc pentru comentariu și bine ai venit pe blog!

Mergând pe aceeași idee, poți spune că ai domiciliul în.. nu știu, Timișoara. Prin urmare, Dedeman – sau orice alt magazin – Timișoara îți scoate produsul în fața magazinului și poate spune că… a făcut livrare la domiciliu.

Exemplele tale sunt cherry picking și nu spun nimic concret. Cum stabilești că ești „la mare”? La intrare în Constanța? Când treci podul de la Cernavodă?

La fel și cu domiciliul: cum stabilești care e domiciliul? După oraș? Cartier? Stradă? Cine stabilește asta? De ce pentru un plic „livrare la domiciliu” înseamnă în casă dar pentru o mașină de spălat înseamnă „lângă bloc”?

Silviu Burcea a scris

Am comandat la Altex un aer condiționat acum o lună, că tot a venit sezonul căldurii. Nu știu exact dacă omul care mi l-a adus acasă era de la Altex sau era curier, dar omul m-a ajutat să-l duc până sus în apartament, fără să-mi pretindă nici un bănuț. Și era unul singur și cu siguranță mai avea de livrat și altora. Și s-a încadrat în termenul de livrare. La alte magazine se poate :) Cred că Dedeman nu-și prețuiește clienții pe deplin, dar poate că în 2 ani jumătate de când s-a scris pe aici s-au mai schimbat lucrurile. Urmează să comand ceva de la ei, încă nu știu dacă să mă duc eu să îmi iau produsul sau să-l aștept acasă … ăăă … în fața blocului.

Globetrotter a scris

Gandeste-te ca acel sofer de la Dedeman nu cara doar echipamente electronice si electrocasnice ca si cel de la altex de exemplu. El are si paleti intregi de ciment, caramida, gresie. Nu cred ca iti arde sa mai urci la etaj cu o canapea dupa ce ai descarcat doar langa masina un palet de gresie, pentru ca acel client era singur si poate astepta si el ca si dumneata sa iti decarce marfa, ba mai mult sa le urce la etaj..pe o caldura de 35 de grade…asta-i un exemplu din atatea mii. Am experienta de 4 ani pe acest post…si crede-ma ca nu-i usor deloc! Nu stiu daca ai rezista 1 luna pe acest post de lucru..imi dau seama dupa lejeritatea cu care vorbesti. Treaba-i ca pe lenesi ii doare munca…pe cand un sofer ii platit de firma sa conduca…el nu ii angajat ca incarcator-descarcator. Puneti-va in locul lor cand vorbiti anapoda…

Steven a scris

@Globetrotter:
You have a rotten communist attitude regarding how customer service, sales and delivery should function. You should stay home without a job, watching TV and eat thin air. It’s a hard and physically demanding job? Oh….! Stay home and let other people do the job, people who need a job and willing to work!
@Globetrotter: Dedeman delivery service is terrible, only 40 percent effective. If Dedeman isn’t capable of providing a full service than it shouldn’t mislead it’s customers about delivery. Tell the Customer before pays for the product that Dedeman isn’t willing to unload the product from the truck nor move it inside the house!~
Where is customer satisfaction, where is service with a smile and happy returning customers?

Ionuț Staicu a scris

@Globetrotter:problema este că transportul la domiciliu nu e gratuit, așa cum este promovat (eventual e vreo steluță cu font de 8 în care se precizează acest lucru).

Hai să-ți spun cum am aflat prima dată de practica asta:

Prin 2008-2009 am fost să iau o mașină de spălat (de la Mediagalaxy). Vânzătoarea din magazin îmi spune că am transport gratuit, că vine produsul până acasă, dar că ajunge a treia zi. Nu-i problemă, nu mă grăbeau, că oricum plecam din oraș. Întreb dacă poate să semneze pentru primire altcineva, mi se confirmă, totul e minunat.

Acel cineva care semna pentru primire era cumnată-mea. 1.60 înălțime, vreo 40kg cu hainele ude și câteva pietre în buzunare. Curierul îi lasă mașina de spălat jos (pe trotuar) și… cam asta a fost tot. A durat vreo oră să găsească pe cineva cât-de-cât de încredere

De atunci am făcut comenzi strict online, unde curierul ori se chinuie singur cu toate ori mă sună să cobor să-l ajut, dacă sunt pachete prea multe/grele. Niciodată nu s-a pus problema să mi le lase în fața blocului. . Și nu, omul de la Fan/Cargus/etc nu are un salariu mai mare decât voi.

Globetrotter a scris

Ai dreptate in cazul in care vorbesti despre curieri. Ei livreaza prea putine greutati. Cel mai des livreaza scrisori, colete mici etc. Un sofer de la un magazin de bricolaje livreaza
90% din marfa doar greutati: ciment, gresie, mobila, adeziv. Nu ii poti compara. Am lucrat pe ambele functii. Ii diferenta de la cer la pamant. Da, livrarea este gratuita dar supusa la niste conditii: Nu iti va livra GRATIS camionul de la Dedeman un produs usor de transportat gen covor, oala, perdea etc. pentru ca le poti transporta cu masina proprie sau taxi. Tocmai de asta nu livreaza Kaufland/Auchan/Billa produsele achizitionate. Le cari cu masina,taxi. Dedeman iti livreaza produsele voluminoase, grele in cantitati pe care nu le poti cara cu masina proprie. Dedeman iti ofera masina, iti incarca marfa suporta motorina consumata, clientul doar descarca si isi transporta produsele in locuinta. De exemplu dupa cate stiu Praktiker nu ofera acest servici. Nu am duba cu ce sa imi transport produsele achizitionate de la ei, asadar trebuie sa inchiriez o masina cu care sa le transport. Atunci EU le voi incarca in acea duba si eu le voi descarca, soferul inchiriat nu o va face. Dedeman iti pune la dispozitie aceasta masina GRATIS si pe deasupra angajeaza manipulanti care sa iti depoziteze si sa iti incarce aceste produse tot GRATIS.

Ionuț Staicu a scris

Posibil să greșești un pic. Când am cumpărat produse voluminoase au fost aduse cu dubițe, ceea ce înseamnă că e posibil ca ăștia care lucrează pe dube să nu transporte plicuri și colete mici :)

Uite, chiar acum câteva săptămâni am luat tot de la Dedeman o piesă de mobilier grea și voluminoasă. Am luat-o online și a venit cu un curier, nu cu transportul Dedeman. M-a sunat curierul să mă întrebe dacă sunt acasă și… m-am trezit cu coletul la ușă.

Darrr problema este alta: că se promovează transportul gratuit la domiciliu, când, de fapt, nu este așa. Iar mai grav este că nici nu pot plăti extra pentru transportul până în casă

IONUT a scris

@Ionuț Staicu: Pune mana si lucra ,nu te plange ca o baba !Eu sunt din Maramures , pe la noi cand soseste camionul cu ciment ,gresie ,bca,canapele sau orice altceva ,sari primul sa descarci multumit ca nu ti-ai mai batut capul cu transportul pana in apropierea locuintei(sunt multe ulite la sat unde nu se poate circula cu un camion ,asa ca tot un fel de transport in aproprierea domiciliului se poate numi) si dupa il inviti pe sofer la o cafea,apa , mancare etc . Plm de oraseni plangaciosi!!

Oarecare a scris

Pentru toti cei care cred ca soferii de la „livrari la domiciliului dedeman ” sunt ca băieții de la pizza sa vă aducă marfa pana in casa vreau sa vă spun următoarele :1-incerca-ti sa-le vorbiti politicos si sa nu ii mai considerati sclavii dumneavoastră,2-plătiți transportul la domiciliu nu in domiciliu in caz ca nu stiti sa face-ti diferența,si multe alte exemple pe care nu are rost sa le mai spun asa ca domnul „x” sau doamna „y” care spune ca un sofer de la dedeman ar putea sa ia singur in spate o masina de spălat si sa o duca pana la nu stiu ce etaj sau sa-i descarce lui domnul „z” chiar si langa masina in palet de ciment (1,6 t) mai exact,si sa mai aibă si tupeul sa spună:”eu am plătit…” cred ca ar trebui sa citească ce am scris eu aici si sa gândească inainte sa tranteasca vreun comentarii e prost gust asa cum o fac mulți alții.

Ionuț Staicu a scris

Ionuț, domiciliul meu nu este la blocul M2. Este la M2, Sc. C, Ap. 43.

Mergând pe firul tău logic, transportul ar trebui să se facă la scara A, indiferent că blocul are două sau cinci scări.

În plus, mai e chestia asta:

DOMICÍLIU, domicilii, s. n. Casa sau locul unde locuiește cineva în mod statornic; locuință. – Din lat. domicilium, fr. domicile.

Repet: când mă duc să cumpăr, mă duc în magazin, la casă. Nu chem pe cineva în fața magazinului sau în parcare să plătesc.

Aștept doar același tratament și din partea magazinului.

Cât despre partea cu sclavii: a avea pretenția să ți se ofere serviciul care ți-a fost promovat înseamnă că tratezi oamenii ca sclavii?

Oarecare a scris

Cu tot respectul iti raspund: Serviciul care ti-a fost promovat iti este oferit sub anumite conditii pe care le aflii in momentul in care soliciti acest serviciu sau in caz ca nu ai fost anuntat(ceea ce nu este adevarat) de aceste conditii primesti un proces verbal pe care le ai scrise si detaliate destul de clar,asa ca nu cred ca mai are rost sa continuam aceasta discutie.
Cu toata stima!

Ionuț Staicu a scris

Am scris mai sus:

Colegii dvs au menționat că livrarea se face până în fața blocului. Dar după ce s-a făcut plata.

Nu îmi aduc aminte foarte multe detalii – totuși, au trecut trei ani… – dar promovarea serviciului s-a făcut la modul „vi-l aducem acasa”.

Și așa cum am scris mai sus, s-a ajuns într-o situație tragi-comică în care produsul era în fața blocului și nu avea cine să-l ducă în casă, persoanei care a semnat de primire fiindui imposibil să care o mașină de spălat…

silence a scris

@Ionuț Staicu: Nu inteleg exact?!? esti fie mincinos, fie foarte naiv.Stii ca un magazin( oricare) are livrare gratuita si tie iti trebuie ceva, sa zicem 5-6 baxuri de polistiren sau saci de ciment, produse voluminoase si/sau grele, tu te duci platesti la casa aprox. 100 lei pe ele si abia apoi te duci sa vezi conditiile legate de livrare. Daca iti cereau 500 lei sau le livrau peste 2 luni?

Ionuț Staicu a scris

@silence: De ce aș fi mincinos sau naiv? Până la momentul respectiv comandasem de zeci de ori online și de fiecare dată mi-au fost livrate acasă produsele. Acasă însemnând în casă, nu în fața blocului…

Singura excepție a fost de la Mediagalaxy, dar am crezut că-i fix asta. Excepție.

Cumva, magazinele online își permit genul ăsta de livrări. Magazinele offline… nu.

Radu Vasile a scris

Iti spun eu care e treaba. In felul asta se asigura ca pierzi garantia. Eu am cumparat de la Dedeman un coltar Cezar. L-am primit sigilat, mi l-au lasat in fata casei. L-am dus pana sus cum am putut, iar când am ajuns sus am observat ca placajul din fata e rupt. Când am sunat si am cerut lamuriri, mi s-a zis ca sigur, sigur l-am scapat la carat si acolo s-a rupt. Când am publicat pe blog la mine, mi-a raspuns si mie, ca si tie o tanti din asta de la serviciu clienti, dar e tardiva incercarea, dupa ce tu ti-ai mancat nervii cu tampenia lor de livrare si de servicii. La doua zile dupa livrare, mi-a cazut si fundul de la lada, fund care era prins doar in niste capse de tapiterie, nu avea nimic mai trainic sa il tina. In concluzie, pe langa cele 1500 lei date pe coltar, am mai chemat o firma de mobila sa il monteze, sa il repare si am mai cheltuit ceva bani. Am inlocuit stanghia din fata, a lor era din pal cretin, am pus o bucata de cherestea de fag calumea, iar fundul l-am prins cu niste holsuruburi pana o sa schimb lada, sau patul cu totul. Abia acasa am vazut din ce pal de proasta calitate e facuta acea lada. La 5 saptamani de la cumparare, tapiteria a inceput sa se duca si arcurile sa iasa prin ea. Ce sa zic, de atunci, din 2010, nu am mai calcat intr-un magazin Dedeman si nici nu vreau sa mai calc.

Spre fericirea mea am gasit in constanta firme mai mici care confectioneaza canapele, coltare la comanda si care vin pana in domiciliu sile si monteaza, iar preturile nu sunt foarte diferite de ale Dedeman.

Ovidiu a scris

@Radu Vasile: Pai inseamna pur si simplu ca esti prost si dai banii aiurea pe rahaturi. Am fost in dedeman si canapelele sunt expuse calumea, vezi tot la ele si iti cam dai seama cat de ok sunt. Angajatii iti spun pe fata „domnu, nu ti-o lua pe asta, e fabricata la firma x si n-am chef sa-ti vin la reclamatie sa ti-o repar, hai sa-ti dau ceva bun”.
Deci nu se pune problema sa ti-o lase rupta. Ti se spune in fata, in magazin, trebuie doar sa intrebi, daca nu, fa-ti o canapea la comanda.. Dar stai, una la comanda costa mult peste 2000 de lei, asta explica calitatea palului.

Si apropo de chestia cu livratu la domiciliu. In nici o tara nu exista livrat IN domiciliu, se ofera extra daca dispun de angajati hamali cu un alt set de reclame pe langa cele de transport si se plateste, relativ scump. Pentru angajati hamali o firma trebuie sa aibe un set de reguli si termeni de angajare pentru a oferi un serviciu in care un angajat iti intra in casa.

Iar curierii ti le duc la usa pentru ca ei traiesc din bacsis si este un fel de traditie/stigma sa lasi bacsis la curier, nici ei nu sunt obligati sa faca asta. Unui sofer de la dedeman caruia ii transmiti ura fata de companie, caruia nu-i dai nimic pentru ca tu tii minte ca ai fost in magazin si ai cheltuit nu se obisnuieste bacsis.

Bindar Ciprian a scris

Sunt din Onesti am facut o comanda de un dulap Stefan 3c ,in data de 20 octombrie, mi s-a spus 30 zile ,am dat acont 50%din valoarea dulapului, dupa o luna am mers la Dedeman sa ma interesez daca mai exista comanda iar seful de raion mobila mi-a spus ca in urmatoarea saptamana dulapul ajunge sunand a doua zi la firma Martplast(dulapul e la vopsit e aproape gata) , au mai trecut inca 3 saptamani dulapul inca nu a ajuns ,firma neserioasa, acum de o saptamana apare pe site comanda dureaza 52 zile , sincer nu stiu ce sa mai cred,se folosesc de banii oamenilor,astept un raspuns,orice alta firma iti da o limita ,in momentul ce nu-si respecta termenii contractuali platesc despagubiri .

Ionuț Staicu a scris

@Bindar Ciprian: din păcate, cei de la Martplast nu știu ce înseamnă o adresă de mail de forma [email protected]… Din fericire, monitorizez și acea adresă de mail. Și ți-au răspuns:

Buna ziua,

Comanda clientului este gata. Maine ajunge o masina la dumneavoastra.

Ne cerem scuze pentru intarziere,dar ne-am decalat putin cu livrarile din cauza zilelor nelucratoare de saptamana trecuta.

Va multumim pentru intelegere !

O zi buna,
Georgiana

Acum așteptăm să ne spui dacă ești mulțumit de dulap! ;)

pop ion a scris

Dragoş şi Adrian Pavăl: 920-950 milioane de euro (Anul trecut, fraţii Pavăl au avut o avere de 850-900 milioane de euro). Față de 2010, averea proprietarilor Dedeman aproape s-a triplat, de la circa 300 de milioane de euro.

daca oamenii astia doi ar fi ‘oameni’ ar putea sa ofere gratuit livrarea indiferent de greutatea comenzii.

Eleonora a scris

Dedeman pierde multi clienti din cauza transportului doar pana in fata blocului! Sunt multi oameni in special femei singure care nu cumpara de la Dedeman tocmai pt ca nu primesc produsul in casa.Exemplu meu personal: fiindca nu am oameni sa _mi care canapeaua din fata blocului pana in casa nu voi cumpara de la Dedeman ci voi cauta oferte cu transport si montaj asigurat! Si ca mine sunt multi altii!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter