Eu sunt mulțumit

Sunt extrem de mulțumit să văd cum televiziunea publică e în prag de faliment în situația în care mulge bani de la cetățeni. 3000 angajați? Nu dăm pe nimeni afară, mai bine murim cu toții decât să sacrificăm câțiva! Aproape că sunt înduioșat de această… „solidaritate”.

Sunt extrem de mulțumit să văd cum Hidroelectrica e în insolvență. Pentru cine nu știe, Hidroelectrica este o companie care nu plătește materie primă dar are profit de câteva sute de milioane euro. Anual. Singurul secret e să facă dansul ploii din când în când. Insolvența este un fel de „nu am bani să-mi plătesc furnizorii”. Adică pe Dumnezeu.

Sunt extrem de mulțumit să văd cum banii pe care îi dau la buget sunt folosiți cu atâta dibăcie.

Eu sper ca toți cei ce sunt responsabili de aceste mânării să reușească ce n-a reușit Năstase. Și să aveți și un fular la îndemână, că nu se știe…

4 Comentarii

Moldoveanca a scris

Mai, din punctul meu de vedere, televiziunea publica e singura televiziune din romania care mai face jurnalism. Nu inteleg ce are toata lumea cu tvr-ul. Ultima emisiune pe care am prins-o a fost ceva despre nush ce concurs traditional de sarit peste foc. O alta emisiune pe care o si am inregistrata era despre leacurile babesti, mostenite din tata in fiu. La moise guran ma uit in fiecare luni. In schimb nu acelasi lucru pot spune despre antene, prime sau protevei, pe alea chiar ca nu m-am mai uitat de minim 2 ani. Chiar asa de batuti in cap am ajuns cu totii incat daca o televiziune nu prezinta zdrente si cocalari sa o huiduim ca nu face jurnalism?

Staicu Ionuț-Bogdan a scris

Ah, nu mă înțelege greșit, nu am nimic cu tvr. Am doar cu faptul că TVR e în prag de faliment în condițiile în care în fiecare lună primește bani de la populație și bani din reclame (la fel ca la cinema, nu înțeleg de ce trebuie să văd reclame din moment ce eu plătesc, dar asta e o altă discuție).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter