Șef de promoție

Un șef de promoție de-o seamă cu mine nu ar trebui să aibe o funcție un pic mai înaltă decât taximeTRIST? Dar doi?

Nu de alta, dar știu doi șefi de promoție din școla generală, unul de-o seamă cu mine, altul cu un an mai mare, care au ajuns amândoi taximetriști. Unul făcea taxi în urmă cu vreo doi ani, iar cel de-o seamă cu mine m-a dus azi până la un client. Oh well… Cred că acum mă bucur și eu că nu prea am avut eu treabă cu premiile prin școală :D

Pentru ei – și nu numai – Ada Milea are ceva piese ce se potrivesc perfect. Audiție plăcută!

6 Comentarii

Catalin Nicolescu a scris

Nu vreau sa rad in mod intentionat de necazurile altora, dar imi creste in piept inima de fiecare data cand aud chestii din astea.
Modelul rusesc de educatie in care muncitorul de rand, la nevoie stia sa asambleze si un tanc sau o racheta nucleara, se pare ca o ia la vale rau de tot, intr-o lume din ce in ce mai capitalista.

De acum in colo vor avea de castigat mai mult cei ce pun accentul pe o anume specializare cat mai din timp posibil, decat sa astepte sa termine liceul sau facultatea ca sa se hotarasca la o meserie.

Nu prea mai e ca „inainte” … nu mai ai job asigurat.

LittleBro a scris

e cu dus si intors toata faza. e clar ca rezultatele la invatatura de`a lungul anilor risca sa nu te ajute cu nimic dar, daca si inveti sa faci ceva util, te axezi pe ceva asa cum spunea cineva intr`un comment in mod cert te vor pune in fata celor care s`au axat pe acelasi domeniu dar nu au aceleasi rezultate la invatatura

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter