Cât costă cazarea în Mamaia?

Cred că toți care stau în (sau pe lângă) zone turistice se confruntă cu întrebarea – venită, evident, de la oameni ce nu stau în respectiva zonă: „Cât costă cazarea?”.

Cumva, s-a încetățenit ideea că atunci când locuiești într-un oraș pentru o perioadă mai lungă de trei-patru zile, ești la curent cu prețurile hotelurilor, pensiunilor și a corturilor.

Ghici ce! Stau în Constanța! Chiar nu îmi pasă cât costă o noapte la hotel. Sau în Mamaia. Sau în Eforie. Pentru că nu sunt atât de ciudat încât să mă duc în concediu în orașul în care trăiesc! Și nici nu am vreo pasiune pentru statistica prețurilor din stațiuni!

Vrei să știi cât costă cazarea în Mamaia? Sună la o agenție de turism! La un hotel! Nu mă suna pe mine pentru asta! Nu știu, nu vreau să știu și, mai important, nu mă interesează! Mai ales dacă nu ai vorbit cu mine de un an și ți-ai adus aminte că stau „la mare”!

Înainte să pui o întrebare atât de stupidă, gândește-te dacă tu știi cât costă cazarea în orașul tău.

Și nu, NU ofer cazare (nici moca nici pe bani). Vorbește cu Răzvan pentru asta!

3 Comentarii

Razvan Radu - Cazare Mamaia Constanta a scris

Pentru `prietenii` tai. In primul rand sa nu mai spuna ca la bulgari este mai ieftin ar trebui sa isi faca rezervari din timp chiar si din Ianuarie cum fac altii. Nu au cum atunci vor plati tarife mai mari si vor avea mai putine alternative.

Cel putin la mine tariful nu este unul fix pentru ca pe nisa mea de piata ce a apartamentelor in regim hotelier nu pot avea tarife fixe.

De exemplu in Iulie si August in Constanta la intrarea in Mamaia un apartament pentru 4 persoane pentru 4-6 nopti costa 180 ron, iar in Mamaia cel mai ieftin apartament costa 320 ron cum unul superior ca si conditii poate costa 620 ron.

Un contra exemplu pentru aceasta noapte am inchiriat un apartament cu 260 ron pentru doua persoane in conditiile in care tariful pentru o perioada mai mare si pentru 4 persoane este 180 ron.

De ce am reusit sa inchiriez in Constanta un apartament cu 260 ron pentru 2 persoane ? Simplu nu au mai fost locuri libere in Mamaia si Constanta in aceasta noapte iar eu mai aveam pe `stoc` unul singur.

Tipa din fotografie a stat la mine saptamina trecuta :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter