Seriale…

De-a lungul timpului nu m-au prins multe seriale: Carnivale, Lost, Prison Break, Nip Tuck și Friends.

Dintre toate, Carnivale a fost singurul care de la început se știa că va avea două sezoane a câte 12 episoade și care s-a terminat suficient de frumos dar care a lăsat loc și de o oarecare continuare (sau chiar un lung metraj) finuță. L-am văzut de vreo trei ori: de două ori la HBO și o dată pe DVD și de fiecare dată m-a captivat.

Friends cu siguranță a fost printre cele mai bune seriale de comedie urmărite de mine. Multe din întâmplările din viața reală au un episod în Friends, toată lumea cunoaște personal un „Joey” mai bleg, o „Phoebe” ciudată sau un „Chandler” sarcastic. Și serialul Joey a fost amuzant, dar nu s-a ridicat la nivelul Prietenilor. Echipa e echipă :D

Nip Tuck am  început să-l văd când eram la țară și nu aveam alte filme pe laptop. E o dramă cu un pic de acțiune (foarte puțin) și un pic de comedie. Merită văzut când nu ai ce face. S-au întins pe vreo cinci sezoane și au făcut-o  din ce în ce mai prost. Scenariștii au făcut grevă, nu a mai apărut alt episod iar acum așteptăm. Poate încep treaba în forță :D

Prison Break. Am văzut azi ultimul episod apărut (9 din sezonul 3). A fost destul de captivant, chiar dacă unii spun că n-ar fi așa, dar se vede că deja sunt în pană de idei.  De ce dracu s-au gândit după 8 episoade să evadeze cu elicopterul? Până atunci nu se inventaseră? Oricum, ar face bine să termine serialul cu acest sezon, altfel o sa se ducă rău de tot în jos. De la un serial cu audiență foarte mare o să ajungă un serial de duzină (deja merge în această direcție)

Lost.  Eheee, s-au scris multe despre acest serial. Insule fermecate, un fel de Purgatoriu, producătorii neagă acest lucru. Cert este că a prins. A prins foarte bine la public iar ce s-a lăsat să scape, s-a lăsat cu un scop: pune-i frate pe jar până nu mai pot aștepta. Când am început să vad eu Lost, deja apăruseră toate cele trei sezoane și le-am văzut în calupuri de câte 6-7 episoade pe zi. Când am terminat, acum vreo trei-patru luni, eram dezamăgit că trebuie să aștept o grămadă până la sezonul patru. Dar, mult a fost, puțin mai e, deoarece pe la sfârșitul lui ianuarie apare primul episod din noul sezon ce va dura DOUĂ ore. Ceva spoilere și mobisoade poți găsi pe pagina lost-naufragiatii.com.

Eu abia aștept să apară Lost și Prison Break, fiind singurele la care mă mai uit.

Tu la ce seriale te uiți?

8 Comentarii

Gusat a scris

Eu mă uit doar la prison break e singuru serial care ma atras să mă uit restu nu prea imi plac….adica am auzit de la alți ce se întâmplă și nu miau placut….Doar prison break imi place… toată vacanța mam gândit la ce o să se întâmple ;))

amr a scris

Urmăresc House M.D și C.S.I (Las Vegas și New York). În timp ce C.S.I a fost pentru mine serialul anului 2006, House M.D a câștigat detașat în 2007.

Interesant ce zici despre Carnivale, nu am auzit de el până acum.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter