Obsesia pseudo-jurnaliștilor de a nu „divulga” nume de produse, mărci etc

Jurnaliști am stabilit că nu prea există în România. Excepțiile menționate în comentarii sunt cele ce întăresc regula. Nu am putut niciodată să înțeleg știrile despre nimic în care se vorbește câteva minute fără să se spună ceva câtuși de puțin util, evitându-se numele exacte de produse și, mai ales, de mărci.

Cu toate astea, dacă intri pe un site de știri vei observa titluri de genul „Nu e Photoshop”, „Photoshop a făcut”, „Photoshop a dres”. Un exemplu rapid de pe stirilepro. Alt exemplu? Realitatea. Dincolo de sutele de spamuri (cine s-ar fi așteptat la așa ceva de la un site atât de respectabil precum realitatea?), găsești destule articole ce conțin Photoshop în titlu. De asemenea, găsim o grămadă de articole și pe evz, hotnews, gandul, mediafax etc

Oare realizează vreun cap de plută că Photoshop este un produs vândut și în România?

8 Comentarii

joe a scris

In primul rand, 3 țâțe. In al doilea rand, da…multi nu stiu ca „Photoshop” e software si ca i se face reclama de milioane in mod gratuit in fiecare zi si multi nu stiu de asemenea ca „photoshopat” se refera la un program de editare grafica pe care nu-l poate folosi orice neica nimeni.

Dan a scris

Sincer nu…din pacate populatia este influentata foarte mult de mass-media. Ceea ce nu stie o mare parte din populatie este ca mass-media manipuleaza…si manipuleaza la modul ala nesimtit. Si cu toate astea multi tot nu se prind…

Alecs a scris

Privesc cu uimire la cate persoane competente comenteaza aici, dar niciuna nu pomeste de CNA. Da, consiliul acela cu scopul (singurul) de a da amenzi si care in Franta a interzis televiziunilor sa isi mai promoveze la tv paginile de facebook. Din fericire inca nu exista CNA si pentru internet, asa ca puteti face cata reclama vreti in articole :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter