Microsoft Windows Blackcomb

Citeam la Zoso despre noua versiune de Windows (Blackomb) ce se pare că va fi lansată anul viitor și mă gândeam că Microsoft a mai trecut o dată printr-o fază asemănătoare. Să fie oare Windoes Vista un fel de Windows Me? Chiar dacă Me a fost lansat în 2000, urmat fiind de XP (în 2001), a fost uitat foarte repede (mulți neștiind că a existat așa ceva) și se pare că între Vista și următoarea versiune vor fi trei ani diferență.

Eu unul rămân în continuare la XP deoarece mi se pare cel mai bun OS de la Microsoft. Vista mi se pare o glumiță ce nu îmi place cum merge, oricât de lăudat ar fi. Când a apărut XP-ul am stat vreo două luni și cu 98 în paralel (pe o altă partiție), în caz că XP nu îmi place și am avut o mulțime de clienți ce INSISTAU să aibe și 98 și XP în paralel. Eh, vremuri :D

Blackcomb-ul va fi bazat pe Windows 2008 – Longhorn Server (ce va fi lansat peste aproximativ o lună) și se pare că va include toate lucrurile ce nu au apucat să le bage în Vista, cum ar fi WinFS. Oh well… Așteptăm.

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter