Realitatea paralelă a lui Crin Antonescu

Nu sunt fan Băsescu. Nu sunt nici susținător PSD, PNL, PLM. Dar nu pot decât să mă bucur că – bucuria lui Cetin –  referendumul a fost invalidat. De ce? Pentru că, chiar dacă ar fi fost doar pentru încă două-trei luni, am fi fost conduși de un președinte interimar ce are un cuvânt de onoare egal cu zero și un premier plagiator.

Referendumul a fost încercarea noastră de a rezolva principala problemă a României: regimul Băsescu

Tovarășu’ Antonescu, tovarășu’ Ponta, chiar este Băsescu principala problemă a României? Chiar s-au terminat toate autostrăzile, medicii și profesorii nu mai sunt tratați ca ultimii oameni iar poliția face și altceva în afară de a sta la pândă? Sigur, Băsescu e de vină că nu s-a făcut nimic. Dar oare avem toți un soi de Alzheimer încât am uitat că înainte de Băsescu lucrurile nu erau cu mult diferite?

„Nu mă retrag din politică, pentru că Traian Băsescu a fost, în realitate, demis”

6 Comentarii

Marius a scris

Lasa ca o sa avem un Bas cu un cuvant de onoare la fel de egal cu zero.

Pentru mine nu are relevanta daca exista prag de prezenta la referendum, eu am obligatia de a sta in fata romanilor. Nu vreau sa castig la masa verde, ca in liga lui Mitica.

Toti o apa si-un pamant.

ioanis a scris

„Arunca televizorul pe geam, blocheaza toate siteurile de stiri si o sa ai o viata mai frumoasa.”
Si eu m-am gandit la un moment dat sa fiu cat mai indiferent si rupt de realitate. Nu stiam nici cine e prim ministru (al 6-boc parca…). E foarte recomfortant sa fii rupt de realitate dar, incaz ca esti nemultumit de ceva (de ex. drumuri proaste) nici nu stii pe cine sa injuri. Nici asta nu mi se pare o solutie buna … dupa o perioada vezi ca la putere apare cate un hitler (sau stalin) wanna be … si apoi te miri de unde a aparut si asta! Totusi, platesti impozite in tara asta, ar trebui sa te intereseze si cine iti adiministreaza banii.
La noi a ajuns la putere aceasta clica politica (pdl-usl-ppdd etc toti sunt la fel) deoarece sunt prea multi care spun ca nu-i intereseaza … dar in caz ca au nevoie de un serviciu garantat de stat (salvare, politie, pompieri, drumari etc) sunt nemultumiti ca nu au serviciile pentru care platesc! Bineinteles ca nu ar trebui sa ne intereseze pe noi (prostimea) cine se ocupa de aceste aspecte, dar noi ii alegem pe administratorii sefi pentru aceste servicii. Daca vom nimeri niste persoane ok … atunci poti sa-ti permiti sa „ti se rupa” de realitate … dar pana atunci, daca esti nemultumit alege, daca esti multumit… atunci felicitari :)

bogdan a scris

Cel mai rau lucru pe care l-au facut astia doi, cacarau si plagiatoru’ este ca ne-au pus pe toti , vrem nu vrem, intr-o barca sau alta. dupa cum spui tu, nici eu nu sunt fan base, dar nici nu pot sa fiu cu astia doi =>atunci sunt contra. Pur si simplu am simtit ca votul meu este atat de important incat niciun actor de pe scena politica actuala nu il merita, si totusi am fost catalogat basist, pentru ca nu am fost la vot, ca nu mi-am exercitat dreptul. Abtinerea este un drept la fel ca si DA si NU.
Inclusiv in parlament, cand se voteaza, se intreaba cine se abtine?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter