Mă apuc de fumat!

Pornind de la niște comentarii de aici, am decis că mă apuc de fumat. Imediat ce găsesc ZECE motive BUNE să mă apuc de fumat.

Motive invocate până acum (și NU sunt bune):

 1. anti stress;
 2. plictiseala;
 3. e cool (sau cul, cum vrei) și toată lumea o face;
 4. voi putea să stau liniștit în zona de fumători de la Pizza Hutt;
 5. îmi voi putea cheltuii banii într-un mod stupid și inutil.
 6. profit cât mai mult de plăcerile vieții

În schimb, știu câteva chestii ce mă fac să nu fumez:

 1. e nociv. Provoacă boli de circulație, de respirație, etc.
 2. mirosul. Oricât de mult s-ar îngriji, un fumător miroase a fum. Și dacă ai neșansa să ai o prietenă (sau un prieten, dacă ești fată) nefumătoare, s-ar simți ca și cum ar linge scrumiere. Not good.
 3. deranjul. Orice ai zice, nu poți fuma într-un fel în care să nu deranjezi pe nimeni. Că nu îți zice nimeni că deranjezi, se datorează bunului simț.
 4. stau relaxat în zona de NEfumători la Pizza Hutt :w00t:
 5. presupunând că aș fuma un pachet pe zi, aș face economie de aproximativ 180 lei (am considerat că un pachet costă 60 lei; nu știu exact cât costă). Nu câștig foarte puțin, dar nici suficient de mult pentru a putea arde banii ăștia ;)
 6. ajung la o vârstă înaintată fără să-mi scuip plămânii.

Știu două persoane ce s-au lăsat de fumat. Nu au murit. Tu de ce fumezi?

ps: pizza hutt a fost prima care mi-a venit în minte. nu fac reclama :)

25 de Comentarii

orth3rion a scris

bah ioane … in ulima vreme chiar si eu vreau sa ma las de fumat … problema este ca nu am destul de multa vointa sau ceva de genu’ asta …fumezi 30 de tigari pe zi … dela 8 de cand sunt la munca pana dimineata la 2 cand dorm; tigarile ma costa pe luna aproape 400 de lei (in ipostaza in care mai merg si la un party ceva unde rup 2 pachete lejer)…
Am incercat consultanta din partea unui doctor … nu a facut decat sa ma sperie ca o sa fac cine stie ce boala … si a tinut pentru 2 zile in care nu am fumat … apoi a urmat rutina zilica ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat :) . Vreau sa ma las de fumat si sincer chiar am impresia ca totusi faci reclama la pizza hutt =))

kawaMe a scris

uite ca mai ai nevoie si de minuni tehnologice pentru un fumator inrait(de la 15 tigari pe zi in sus). eu una m-am hotarat sa ma las de fumat (spre uimirea mea)……si o iau incetisor cu fitre pentru tigari care pot fi luate de la farmacii si care usurel incetisor reduc cantitatea de nicotina care intra in sange si astfel reduci si numarul de tigari fumate. eu de cand am inceput sa le folosesc am redus tigarile de la 30 la 7 pe zi ceea ce e uimitor. Sper ca in curand sa nu mai pun tigara in gura….si e bine ca economisesc si aproape 160 de lei pe luna…ii pot strange pentru un motor :D

Kappacelu` a scris

@Ionutz: adevarat(ultimul comment), am un prieten care a vrut sa se lase de fumat,ca a devenit tata. Si-a luat nush` ce pastile care contin nicotina, le lua pe alea, totu bine ca nu mai fuma. Dupa ce s-a lasat de pastile, tot tigarile erau la ordinea zilei
La mine ambii parinti s-au lasat de fumat cand m-am nascut eu, fara nici un ajutor. Efectiv nu au mai cumparat tigari (cel mai eficient,cred eu)

darky a scris

ionutz, ai mare dreptate in legatura cu ce ai zis aici. dar iti garantez ca sunt foarte multi fumatori care vor sa se lase si nu stiu asta.
anyway, e simplu sa te lasi in cazul in care CHIAR VREI ASTA!
inca odata ai avut dreptate cand ai spus ca fumatorii care esueaza in a se lasa de fumat de fapt nu vor sa se lase. chiar daca ei CRED ca vor sa se lase, de fapt nu e asa. se amagesc pe ei insisi.
eu am reusit sa ma las dupa 6 ani, deci se poate ;)
btw, acum stii 3 persoane care s-au lasat (a 3-a fiind in mediul online :p)

Charm a scris

eu m`am lasat de fumat dupa 7 ani de activitate :) si am pus 15 kg in +…a trecut deja un an si ceva si inca ma chinui sa dau jos dar acum ma confrunt cu aceeasi problema „vointa”. Ma consolez cu ideea ca in viitor o sa imi recapat silueta.

bft celor care vor sa se lase ;)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter