Ce faci când…

…Ai căștile pe urechi, asculți Guns’n Roses la un volum suficient să nu te deranjeze și îi auzi pe vecinii de deasupra cum joacă în finalele de box domestic?

Scoți GnR din playlist, bagi Sepultura, volum în căști și dai play. Nu se mai aude nimic  :music:   :crazy:

12 Comentarii

Anika a scris

Nu stiu la ce categorie de box se incadreaza ai tai scumpi vecini,dar vreau sa-ti spun ca ai mei (cei de la etajul I,eu stau la 4), intra la categoria grea, nu se complica ei cu altceva decat cu acel ceva care curge prin vene…Dimineata au mare bataie de cap,au de reparat usi (sparte peste noapte) si de umblat pe la ortopedie (sotia este cea care probabil s-a indragostit de doctorul care-i tot pune piciorul,rupt de n ori,in ghips). Ultima data stii ce am facut? Ne-am adunat toate 4 colegele de apartament (stam in chirie), intr-o camera,am verificat usa(la care nu avem vizor :(( ) si am asteptat cu rugaciuni pe buze sa treaca noaptea.Nenea vecinu` are obiceiul sa mai bata pe la usi asa….ca e nervos si nu vrea sa stea in casa.Voi ce ati fi facut oare?

v3l0 a scris

PT Anika:
Cum am recomandat si unor colege de la DIGI TV de la RDS, care adesea au de-a face cu tarani adevarati, luati-va mai fetelor fiecare cate o teava de cupru de 1m de la Brick (4m in total pt 4fete) si apoi, daca se iveste ocazia, loviti fara mila.
Tot pt fete mai recomand spray-urile paralizante, dar cu mentiunea ca impotriva mai multor agresopri e bine sa nu le folositi si… aveti grija din ce parte bate vantul.
Si inca ceva: folositi „sistemul” in folosul vostru! Sunati la politia si spuneti ca vecinul X incerca usile la toate apartamentele. Reclamatia ramane anonima fata de reclamat, el iar cel reclamat isi mai ia cateva milioane de amenda (mai putini bani de bautura?!?).
A! si daca da curajul peste voi vreodata, luati o franghie si legati clanta usii lui de balustrada scarii.. asta o sa-l retina un pic mai mult in casa :D

v3l0 a scris

Eu n-am probleme cu vecinii!!! Anika are!!! si ntz… Citeste mai atent ce se scrie orth3rion.
Eu stau la 4… sper ca vecinii de jos nu ma considera un vecin-problema pt ca eu n-am gresie, nu ascult manele si.. ce ascult.. ascult foarte incet, nu dau petreceri la mine… intr-un fel cred ca-s vecinul ideal… (repet: cred!)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter