Back in biznis

Dacă ai crezut măcar o clipă că nu voi mai scrie nimic și că am renunțat la blog, cu mare bucurie în suflet și în degete te voi dezamăgi. Nu am luat-o nici razna, nu am fost nici arestat, nu m-au prins rakeții ce i-ai trimis după mine și nici nu am rămas fără subiecte de blog.

E posibil să încep să scriu mai răruț, că-i mai drăguț, dar cu siguranță nu mă voi opri din scris. Am în cap câteva subiecte interesante de tratat în următoarea perioadă dar mă gândesc dacă le voi transpune în bițișori deoarece chiar dacă ies din casă „foarte rar” (cum „zice” unii), nu vreau să mă calce vreo mașină cu geamuri negre.

Până una-alta, pe 26 se organizează Blog Meet Constanța 3. Înscrierile s-au făcut deja, e posibil să avem și ceva invitați speciali (care nu au infirmat/confirmat încă prezența). Vamă. 26. Ora 5 PM. Ne vedem!

6 Comentarii

Bilen a scris

Ioane pentru cateva zile ai trait si tu o viata normala, ai iesit din casa te-ai dus pana la gara, ai fost si la film.

S-a vazut imediat ca ai socializat cu altcineva decat cu cei patru pereti ai tai pentru ca nu ai mai avut timp de a crea teme de dezbatere pentru filozofi pe blogul tau gen: cum arata Dumnezeu, exista mos craciun sau de ce sunt preotii pedofili. Nici posturile monosilabice gen „M-am trezit, buna dimineata” nu ne-au mai incantat feed readerele.

Esti pe calea cea buna, dar tind totusi sa cred ca doua, trei zile pe an de socializare nu sunt suficiente. Mai da o fuga pe la Despina la gradinita, acolo gasesti multe persoane care sa te accepte asa cum esti, „mai special”.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter