BT + PayPal = Love

În urmă cu vreo două săptămâni am primit niște bani prin PayPal și, cum îmi place să știu banii pe card și nu în PayPal, am zis să fac withdraw, la fel cum am făcut de fiecare dată când am primit bani. Și, ca de fiecare dată, trebuia să-i găsesc pe card în maxim o săptămână (calendaristică, nu lucrătoare!).

Ei bine, cum rezervele de stat dădeau semne că se împuținează, am zis că ar fi cazul să verific dacă au intrat banii în cont (pentru a păți  și a doua oară monumentala gafă de a fi la casă și să am fonduri insuficiente). După două săptămâni constat că încă nu am banii în cont. Cum BT are ceva probleme la tranzacțiile online, am decis să-i contactez pe ei și, dacă nu am niciun răspuns, trec mai departe, la PP.

Sun la BT, începe să vorbească ENIAC și, după ce îmi bagă pe gât și minunata reclamă de la Aegon de două ori (am crezut că scap dacă apăs direct interiorul dorit; WRONG!) îmi răspunde o tanti care părea venită în vizită. Îi spun care e problema și mă invită să îmi activez Voice Teller. Îi explic încă o dată că nu soldul mă interesează ci de ce nu au intrat banii, mă invită la bancă. Să-mi dea un extras de cont. Îi spun că am BT24 activat și că nu apare nimic în extras și se blochează pentru câteva secunde după care mă întreabă câte carduri am și îmi cere numărul cardului pe care am făcut withdraw (de fapt ultimele 8 cifre). Apasă și butonează gagica și îmi spune că am doar un card la BT, moment în care m-am decis: ori eu nu știu să număr, ori tipa nu știe să butoneze…

Am renunțat la a o mai întreba ceva și am trimis un mail la PP iar acum pot să sper că nu voi trece pe sub aceleași furci caudine, cum a pățit și Napser. :-ss

Până acum, am folosit Ikobo, Moneybookers, Paypal. Dintre toate, Ikobo a fost cel mai tare: mi-a trimis card, banii intrau instant și puteam să-i scot de la orice ATM. Mai puțin la ING unde nu se pot folosi decât carduri de la ING. Cum ar fi ca toți care au carduri ING să nu le poată folosi în altă parte și bonus, să nici nu poată plăti la POS-uri non ING? Eh? MB mi-a dat o dată emoții (aka a întârziat o lună cu viramentul) iar PP se pare că face același lucru (sper că e o întâmplare nefericită)…

8 Comentarii

sergiu a scris

eu am paypal valid de ceva vreme.. si sa vezi ce mi-au facut tampitii sapt trecuta ..

ma logez eu pe paypal cum fac de obicei, si primesc un maaare mesaj de intampinare.. „Your account is limited. find out why” .. si ma duc sa vad de ce … cica.. „it seems that someone has logged in into your account on 21 january, and we have blocked your account so he cannot get any of your money .. bla bla” .. Pe 21 eu ma logasem de la munca ..

veeery very stupid people

Si ii sun .. dupa ce ma redirectioneaza de 3 ori, vorbesc vreo 20 de minute cu o americanca get-beget (blonda i think) si ajung la concluzia ca nu scap pana nu le trimit prin fax actele personale..

americans are stupid

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Cum fac sa am o posibilitate de plata imediata, folosind PayPal?

Două drumuri la bancă (unul pentru crearea contului al doilea pentru ridicarea cardului), eventual depus și o cerere pentru (dez)activarea CVV2 și ridicarea plafonului maxim/zi privind plățile online (asta e la BT, nu știu la restul). După asta, te inregistrezi la Paypal, apeși pe verificare card, îți retrag ei 1.5€ de pe card (dar pe care îi vei primi înapoi) iar pe extrasul de cont vei găsi un PIN de patru cifre. Îl introduci în paypal și.. pam pam, ai cont 100% funcțional :)

Teglas Gheorghe a scris

Draga Bogdan!
Multumesc. Azi este luni, ziua copiilor, deci 01. iunie. Ma duc la banca, la ING. Am deja card, si pe RON, si Pe USD, numai ca sunt la 0. Trebuie sa depuni bani. In rest multumesc. M-ai ajutat. Mii de multumiri!!
Am rasfoit blog-ul, inclusiv link-uri. E bun . Interesant. Succes in continuare.
Daca va pot fi de folos cu ceva, scrieti. Posed o gama extraordinara de programe de ultimul racnet. Va pot indica link-uri pentru mai orice. Cu respect George.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter