Constanța Blog meet 3

A FOST NAȘPA RĂU!!!

E vorba de cel de-al doilea, nu acest meet. Spre deosebire de cel de-al doilea, Roxana a reușit să facă o treabă super bună ;)

Degeaba a prezis Nicolescu că va fi nașpa, că s-au închis înscrierile de prea mult timp sau că s-a ales o locație proastă. Niciuna din aceste chestii nu s-a întâmplat deoarece locația a fost ok, a fost suficient de încăpătoare pentru câți am fost (în jur de 30) iar dacă ar fi fost mai multe persoane deja am fi avut probleme de comunicare. S-a vorbit, s-a glumit, ne-am simțit bine, s-au discutat chestii utile pentru bloggerii mai puțin experimentați, cu sfaturi de la cei trecuți prin viață. Ana ne-a dat bomboane, a venit chiar și… Roaceru’ (e scris corect!) iar Skreach spune că sunt vorbăreț. Nu știu dacă așa o fi, dar cu siguranță știu că mă doare gâtul de abia mai pot să vorbesc  :cry:

Overall a ieșit ok iar următorul blog meet se pare că va fi organizat de cei de la Constanța Blog. Dacă se va ridica măcar la nivelul acestuia, va fi super ok. Un număr mai mare înseamnă musai o sală mai mare și un sistem de amplificare :D

Invitatul surpriză era Cabral care se pare că a considerat de cuviință să nu ne onoreze cu prezența. Eh, a avut șansa să mă cunoască, a ratat-o, asta e. El a pierdut :D

16 Comentarii

orth3rion a scris

Bai, m-ati inspirat… sa ma simt bine – sa imi fac odata blogul. A fost super oke. Tigarile au fost tigari, si berea a fost bere. Ma bucur ca am reusit sa mai stau de vb cu ion (da ioane tu).

„multumesc parintilor, si surorii mele, si fanilor – pentru nemaipomenita bucurie de a ma sti printre voi.” Atat din meleagurile „podului de butelii”
ioane preia legatura….

Pingback: Eu are blog

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter