Daft Punk – Random Access Memory

Nu sunt mare fan Daft Punk. Niciodată n-am fost, probabil pentru că îmi place să asociez o față cu muzica pe care o ascult, indiferent de gen. Probabil tot din același motiv nu aș putea spune că mă dau în vânt nici după Slipknot sau Gorillaz. Dar noul album Daft Punk este suprinzător de catchy pentru mine, având câteva piese care îmi plac foarte mult (Lose Yourself to Dance fiind preferata).

Dacă ai iTunes instalat, poți asculta întregul album (gratuit) aici. Se mai poate găsi și în magazinele „de specialitate”.

Păreri?

2 Comentarii

mstoian a scris

Salut Ionut! E destul de muncit albumul, sound fin si profund chiar daca pentru noua generatie de… oricum nu mai conteaza! E un album de colectie si Daft Punk au facut putina istorie. Imi pare rau de Crystal Method… nu s-a mai auzit nimic de ei, aveau „cevau’ ” ala nou si „cevau’ ” ala inspira (chiar sia cum dupa ani de zile au un nivel de creativitate si nou mult peste …ce e nou:)

Cu Elanceu cum stai? :)) Ne batem cu indienii astia… muuulti!!!! prea muulti :))Raportat la tine, nu suntem pe aceleasi categorii dar pe mine unu si pe multi alti freelanceri din Europa sau S.U.A. efectiv ne-au terminat! :)) toata lumea 100-105…apar 10 „Mumbai Guru – I have personal PC and 20 yrs. experince in NASA technologies” cu $20 :))

Mult succes Ionut! Voi avea cateva lucrari pentru tine in viitorul apropiat, nu aplic tactica de „Romanian pimp” deci voi fi transparent si daca e posibil sa colaboram, nu urmaresc banii…nu e scop momentan :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter