Geek Meet Constanța

Geek Meet Constanța

În urmă cu câteva zile a fost Constanța Blog Meet, iar eu mă gândeam la ceva mai mult de atât, unde nu vor fi invitați doar bloggeri. Când Bilen spunea ceva de o întâlnire a antreprenorilor web din Constanța, eu m-am gândit la un prim Geek Meet în Constanța (după ce au fost câteva în Oradea și Cluj), unde să fie invitați „greii” online-ului constănțean (și nu numai). De organizat cred că cel mai bine s-ar organiza în vară*, când toți sunt în vacanță și pot veni să se și bronzeze un pic pe litoralul românesc între discuțiile despre tehnologii, concepte și idei.

Despre

Geek Meet este o întâlnire a pasionatilor de web development & co. si a avut loc pentru prima oară la Stockholm, în aprilie 2006, la initiativa lui Robert Nyman iar în România a fost organizat prima dată de Filip** și a avut un real succes. Poți vedea o înregistrare de la ultimul eveniment aici pentru a-ți face o idee despre ce și cum.

* vara ar însemna cam primăvară de fapt. Prin aprilie mai exact :D

** Filip este co-autor la o carte despre Ajax și PHP ce a fost tradusă în vreo zece limbi. Ce mi se pare amuzant este că, deși toți cei patru autori sunt români, cartea NU există și în limba română. Când am vorbit cu Filip despre acest lucru, mi-a zis:

Filip: da’ macar este in 2 dialecte de chineza!

Înscrieri încă nu se fac, deoarece este doar în stadiul de discuție, nefiind nimic sigur.

Tu ai veni la un asemenea eveniment?

19 Comentarii

ionutz a scris

nu neapărat. mă îndoiesc că va fi multă publicitate.
în plus, vreau să văd dacă ar fi oameni interesați de discuții ceva mai elevate decât „metode de bază de promovare” (a fost doar un exemplu) și alte discuții ce se vor întinde pe doar 45 minute :)

doremifasolasido a scris

aia cu adevarat grei, nu isi bat capul si nu isi pierd vremea cu toti mascaricii, pe langa asta cred ca faci mare confuzie intre terminii antreprenor, geek si baiatu care face site-uri si are blog. No offence…dar va imbatati cu apa rece ca o sa bage si pe voi cineva in seama sau ca o sa va invite sa faceti un proiect impreuna.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter