History e History

tumblr_lsbdvjDx5P1qcju3no7_500 Unul din puținele posturi TV la care mă mai uit în unele seri este History TV. Când RDS s-a certat cu Discovery și au băgat postul ăsta, mi-a plăcut foarte mult, deoarece, chiar dacă nu mi-a plăcut istoria în școală, îmi plac emisiunile despre războaiele mondiale (și cam tot ce derivă de acolo).

Eh, problem aeste că… De ceva timp, toate emisiunile lor conțin doar manele de genul: case de amanet (nu sunt foarte sigur dacă așa se numește), războiul depozitelor, războiul depozitelor din LA, războiul depozitelor din Miami, războiul depozitelor reloaded, războiul depozitelor antice și, desigur, extratereștrii antici.

De ce?

S-au întâmplat o gramadă de lucruri în ultimii 2000 ani. La naiba, doar ce s-a întâmplat în ultimii 100 ani ar putea fi analizat și convertit în emisiuni care ar ocupa câțiva ani buni de transmisie non stop, fără reluări!

Propun redenumirea postului. În Storage TV.

7 Comentarii

Laur a scris

Explicatia e foarte simpla. Concernele Discovey Networks sau A+E Networks detin un pachet de canale cu emisiuni foarte interesante pentru toti si cu o gama foarte larga de subiecte.

Ele transmit prin intermediul unor alte firme mai mici si separat pentru fiecare zona in parte in America, Asia, Europa de Vest sau pentru noi , Europa de Est. (Hungary, Romania , Ukraine sau Turkey time).

Depinzand de negocierea cu firmele de cablu regionale (unde pot aparea si scandaluri), ti se ofera pachetul cu emisiuni. Iar la noi, pentru 20-30 de lei cat platim, mai mult de 3-4 emisiuni in looping, nu cred ca se poate.

Vreti o diversitate mai mare ? Platiti ca in W Europe, 30-40 de euro lunar pe cablu. (fara net) si o sa va saturati de istoria omenirii.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter