Într-o țară normală…

Într-o țară normală…

Hara KiriCu riscul de a-mi transforma blogul într-unul politic, nu pot să nu comentez!

După tot scandalul ăsta în care s-a demis toată conducerea și jumătate din angajați, mi s-ar fi părut normal ca orice ministru cu o oarecare legătură – recte pămpălăul analfabet de la învățămănânt – să-și prezinte frumos, demisia. Ar fi fost o chestiune de onoare. Din fericire, am stabilit acum o lună că asta e o pasăre rară, deci nu trebuie să ne facem probleme prea mari.

În altă ordine de idei, genialii scormonitori în căcat – în unele medii cică li se spune jurnaliști; habar n-am de ce – nu s-au gândit că e posibil ca serverul sufletului să fie pe alt timezone? Fără nici o rea intenție ci doar că așa s-a nimerit să fie setat sau scriptul forumului să fie configurat aiurea!

Uite o idee pentru cei cu blog: așteptați să iasă mâine subiectele la mate, le publicați și modificați data publicării, la ora 7:30 sau așa ceva. Și, spre deosebire de formularea de pe nu știu ce forum („ce s-a dat la bac”; doar de aici își putea da seama oricine că ceva e putred), voi puneți „ce se va da la bac”.

Îți dai seama cum vor lua foc toate ziarele?? :w00t:

Later edit§

Trupurile NEÎNSUFLEȚITE ale CADAVRELOR celor DECEDAȚI

De aici.

img src

2 Comentarii

Laur a scris

Deci, explicatia e foarte simpla cu taimzonu’ serverului. „Pe la ora 2… 2 si ceva, s-a constatat o furtuna din care n-am putut sa dorm cu nevasta-mea impreuna-n pat, fiindca s-a declansat o … extorsiune al unui degajament al unei constructii de … ahm … intr-o apa… si dupa care… puteti uita.”

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter