Nadia și margarina

Nadia și margarina

Mâncăm șaorma mare cu de toate, porție mare aripicante cu sos de usturoi (care are ingrediente în toate cantitățile, dar usturoiul este undeva pe la 0.5%) și porție dublă de cartofi prăjiți, McChicken, BigMac, McFish, McJunk cu porții triple de cartofi, băgăm coca cola (care, mai nou, este făcută numai cu arome naturale. Ce, pare greu de crezut? Așa scrie pe sticlă! Și dacă așa scrie pe sticlă, înseamna că e adevărat).

Evident, nu putem să mâncăm doar noi. Ne îndopăm progeniturile cu aceleași delicii. Ba chiar ne premiem plozii că au fost cuminți (sau că au luat o notă bună) cu o vizită în primitoarea casă a clown-ului Ronald. Du-te într-o dimineață de weekend în food-court-ul unui mall. Poți jura că s-a deschis o grădiniță de weekend!

Dar când e vorba de Nadia și a ei margarină? Pfuai! Vreți să ne otrăviți copiii! Nenorociților! Băsescu e de vină!

Și da, mi se pare de căcat că un sportiv promovează un produs nesănătos*, dar asta e. Așa-i în tenis**. Nici ție nu-ți place job-ul tău!

*Până în urmă cu câțiva ani, margarina este mană cerească. Recomandată de toți, medici și nutriționiști de-o potrivă, era de neconceput să cumperi și/sau să consumi altceva. Până când s-a trezit un nutriționist că margarina nu e bună si că este cel mai nociv alimennt consumat de omul modern în momentul de față.

** Să nu uităm de toți fotbaliștii ce au promovat Pepsi în anii trecuți. Sau că McDonalds a fost promovat de Michael Jordan sau că a fost sponsor oficial al jocurilor olimpice 2012

Un Comentariu

Laur a scris

E o crima impotriva umanitatii sa-ti duci copiii la fast-food dar tine de educatia lor. ( a parintilor)

Margarina e pentru prepararea cocaturilor.
Vrei neaparat sa ti-o’ntinzi pe paine ? Foloseste untul !

Vei sa mananci bine ? Nu mai gandi ca o oaie careia i s-a dat drumul pe un camp mare cu iarba. Consuma cu moderatie si cate putin din toate !

Ai deja 400 de livre si modifici axa pamantului ? Treci la cutite, sa-ti taiem matele ! Ca doar ai facut ceva economii cumparand mancarea aia multa si ieftina.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter