UPC

Alo, domnii de la UPC! Deschideți domne’ robinetul de net, că a început să picure. Și la 5 minute maxim se desincronizează modemul.

Da, am modem…. :death:

11 Comentarii

ionutz a scris

băi, merge de un mail, ceva. dar ce fac dacă trebuie să trimit un proiect sau să primesc un zip niște psd-uri de 25mb (cum s-a întâmplat azi, de ex) ? mai bine sunam în state și îmi explica exact cum arată layoutul decât să fac download prin mobil :| (nu am 3G)
iar BT dongle-ul meu a cedat sub greutatea mea când m-am așezat confortabil cu piciorul fix pe el când era înfipt în usb frontal :(

Seba a scris

la mine e taman invers treaba cu netu. rds merge de rupe, dar mi-am pus si upc pt ip-u fix ca sa pot sa imi tin dns, dar surpriza…. modemul se desincronizeaza zilnic (al doilea modem, ca deja am schimbat unul pentru acelasi motiv), ca sa nu mai vorbim de viteza care e maxim jumate din cat ar trebui sa fie la abonamentul care il am. Probabil depinde de zona… Daca stie cineva un provider de treaba in TM sunt deschis la sugestii ca m-am saturat de stat la telefon cu doamnele/domnii de la suport.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter