Metallica, București, iulie

Că tot a plecat Ionuț într-o minivacanță m-a lăsat pe mine să mă desfășor și pe blogul lui. Știi cum e…când stăpânul nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. :D

Metallica

Acum câteva minute, zicea un tip la TV că undeva pe la începutul lunii iulie e posibil ca Metallica să concerteze la București. Suuuuper veste. Dimineață chiar mă batea gândul să ajung la concertul lor din Bulgaria, despre care citeam că se va desfășura undeva prin primăvară sau pe la începutul verii. Ei, acum aud că e posibil să ajungă în România. :w00t:

Când în iulie 2007 au fost la Viena nu am ajuns și chiar nu știu din ce motive…probabil lipsa timpului. 5 iulie 2007. Dacă nu mă înșel aveam examene în perioada aia. Oricum, mi-a părut rău pentru că eram destul de entuziasmată de idee… Acum însă nici nu se pune problema să ratez așa ceva, fie că se întâmplă în Bulgaria sau în România.

Îmi place Metallica! De ce? Pentru că…nu știu, îmi place muzica lor. Sunt surprinzători. Cum spuneam și altă dată, până acum un an nu am avut contact cu muzica lor și nu pentru că nu aș fi găsit, ci pentru că pur și simplu nu am vrut. În afară de „One”, „Nothing else matters”, „The unforgiven” nu am prea auzit. Când mi-a fost pus la dispoziție Albumul „Master of puppets” m-am îndrăgostit de ei. Apoi am văzut filmul „Some kind of monster”, iar mai apoi mi-am luat toate albumele lor. Geniale!!!!

Acum mă gândesc că un concert al lor nu este de ratat. Mai ales că nu se știe cât vor mai fi pe scenă… E o ocazie ce nu trebuie ratată!

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter