De ce se face atâta caz cu împrumutul lui Băsescu?

După ce că scriu rar pe blog, scriu doar despre politică. Cel puțin nu discriminez și îi urăsc pe toți, la fel de mult. Dar nu am putut să nu observ tot scandalul ăsta ce se face pe seama unui împrumut luat de Băsescu (bine, de fi-sa) și cred că am înțeles motivul.

Poate nu ai observat cum se fură România: mai o uzină, mai un CFR, mai o Roșia, mai o autostradă pe hârtie, mai o pasarelă. Și vine Băsescu și le strică toate planurile ăstora făcând ceva oarecum legal, cu acoperire, astfel încât să zică boborul despre el la fel cum zicea și despre cel-ce-nu-moare, cunoscut în unele cercuri drept Iliescu: sărac și cinstit.

4 Comentarii

Daniel Mitran a scris

Pentru ca bugetul pe 2014 e facut in bataie de joc, doctorii ameninta cu greve iar din ianuarie toate preturile vor fi considerabil influentate de noua taxa/acciza, ce dracu e, pe carburant.
Decat sa-l deprimi cu stiri reale nu mai bine ii bagi poporului pe gat reportaje si anchete si dezvaluri despre cum fura Base pamantul romanesc?
E usor sa le zici amatorilor de credite cu buletinul de ilegalitatile comise de Base pentru a obtine dobanda prefentiala. Oamenii aia sunt obisnuiti sa li se puna contractul in fata si semnezi sau nu semnezi. N-au ei de unde sa stie ca de la o suma in sus totul este negociabil.

Oricum, orice om cu IQ trecut citeste ca fata a pus si de la ea vreo 2-300.000 de euro iar de garantat s-a garantat cu tot terenul achizionat; adica daca nu plateste ratele pierde si terenul si avansul.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter