Idei de dimineață

Am observat o chestie interesantă la fetele din ziua de azi, și anume că majoritatea au probleme cu ovarele, de la o simplă răceală până la chisturi ovariene sau alte minuni, motiv pentru care în acea perioadă a lunii sunt țintuite la pat cu dureri groaznice, pe care noi, bărbații, nu putem decât să ni le imaginăm. Întrebarea mea este: care e logica în a te îmbrăca cu o bluziță subțire și cu buricul gol când afară sunt grade lipsă? Asta este o întrebare din ciclul: „de ce te îmbraci în așa fel încât să se citească pe fața ta «f*te-mă» și ești revoltată că ești fluierată (sau violată) pe stradă de toți infractorii?”.

Mă urc într-unul din autobuzele RATC Constanța, compostez biletul și îl bag în portofel. După două minute vine controloarea hrăpăreață să mă prindă fără belet, după ce m-a văzut găurindu-l. Scot tacticos portofelul și o aud că mă întreabă:

„L-ai băgat la căldură?”

Uh… Nu, dumb big huge ass, nu am prostul obicei să stau să îngheț cu biletul în mână într-un autobuz RATC (ca toate celelalte dealtfel) fără căldură. L-am băgat în p*zda mă-tii! (deși, la cât de mare era controloarea, cred că intra toată fabrica acolo….)

Interex Constanța. Este cel mai apropiat super-mega-extra-hyper market de mine. Adică stau peste drum. La fel ca și Metro 2, este un eșec lamentabil, deoarece au încercat să pună magazine mari în centrul periferiei. La Interex sunt maxim 15 mașini în parcare. Și asta la orele de vârf. Nu a fost aglomerat nici de sărbători, nu e aglomerat nici în weekend. Vânzătorii plictisiți, maxim o casă funcțională iar casierița (oricare ar fi ea) e un pic retardată, făcând-o o candidată ideală pentru un post la McDonalds:

– de fiecare dată plătesc cu cardul și s-a întâmplat de câteva ori să mă întrebe (în timp ce îi înmânam cardul) ce modalitate de plată am. Doh!

– unul din avantajele aglomerației lipsă este… ai ghicit, lipsa unei cozi la casă. Cu toate astea, se întâmplă să mai găsesc pe cineva în fața mea. După ce îi scanează produsele clientului din fața mea (și îi ia și banii), trece imediat la produsele mele, începând să le amestece cu cele ale „colegului” de stat la rând, de parcă mai sunt 2038457438947 clienți în spatele meu. Eh, graba asta….

Ce mi se pare curios este că, în drumul spre Iași am trecut pe lângă un Interex, fără să știu în ce oraș eram (ca să-ți imaginezi cât de aerian eram pe drum: eram în Bârlad iar eu eram convins că sunt în Vaslui; noroc cu un alt călător care m-a întrebat când ajungem la Vaslui) dar era aglomerat. Sau cel puțin aveau destul de mulți angajați ce au venit la muncă cu mașina personală :D

Și, în final, de amuzament:

Chiar dacă e vechi, e destul de amuzant :D

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter